Klanten geven ons een 4,5/5

4.5/5

iPhone 5c

Zo krijg je de beste deals voor Apple producten

Deel artikel

De producten van Apple zijn absoluut magnifiek ontworpen en behoorlijk makkelijk te gebruiken. Het andere dat ze gemeen hebben, is dat ze over het algemeen vrij prijzig zijn. De manier waarop Apple de hoge prijzen van al haar producten bepaalt, wordt zeker bekritiseerd. Maar hoewel ze soms behoorlijk onbetaalbaar lijken, zijn velen van mening dat Apple producten waar voor hun geld bieden. Vooral als het om de kwaliteit, levensduur, restwaarde en gebruikerservaring van de Apple gadgets gaat.

Goede deals voor Apple producten zijn soms moeilijk te vinden. Maar als je heel goed zoekt of op het juiste moment in het jaar van de beste deals gebruik maakt. Dan zullen de geliefde iPhones, iPads en MacBooks toch af en toe nog beminnelijke kortingen hebben. Ben jij op zoek naar zo’n soort aanbieding? Dan hebben we hier een aantal tips voor je om goedkoper Apple producten te bemachtigen.

Vakantiegeld deals

Er zijn speciale vakantiegeld deals, die vaak eind mei en begin juni plaatsvinden. Ze bieden bij onder meer Belsimpel, Coolblue, GSMWEB, Mediamarkt allerlei interessante deals om goedkoper aan een Apple toestel te komen. Mobiel.nl heeft in dezelfde periode de ‘slimme keuze-weken’.

Black Friday deals

De Apple Black Friday acties zijn misschien wel het aller interessants als je het niet erg vindt om hier op te wachten. Op deze unieke koopjesdag aan het eind van november wordt er (online) gigantisch met hoge kortingen gesmeten. Dit biedt zo de mogelijkheid om echt de allerbeste deals te scoren. Maar vergeet daarbij niet om al vroeg te shoppen, want op is echt op!

Apple onderwijskorting

Je kunt vrij simpel van Apple’s onderwijskorting op een nieuwe Mac of iPad profiteren. Je moet hiervoor enkel als student aan een hogeschool of universiteit ingeschreven staan. Zo kunnen ook de ouders van het studerend kind Apple producten aanschaffen. Evenals de docenten en andere type medewerkers van scholen op elk onderwijsniveau.

Extra korting via  websites

Maar ook andere webshops hebben sommige Apple producten soms in de aanbieding of verkopen deze standaard iets goedkoper. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Alternate, Amac, Amazon, BCC, Bol.com, Expert en YourMacStore. Zo zijn er soms ook speciale acties met het niet betalen van de BTW, hoewel de producten van Apple hier vaak van uitgesloten worden.

Certified refurbished

Refurbished Apple producten zijn Apple apparaten die in een volledig werkende nieuwstaat hersteld zijn. Dit nadat ze eerder ofwel als tweedehands of als display model zijn gebruikt. De certified refurbished producten van Apple worden met één jaar volledige garantie geleverd. Dat betekent dat als er iets mis mee is, dat Apple het probleem dan gratis zal oplossen of een gratis vervanging zal aanbieden.

Andere interessante acties

Apple introduceert elk jaar weer nieuwe en verbeterde Apple producten. Nadat het bijvoorbeeld de Apple iPhone 13 modellen levert, zullen er hierna allerlei deals op de voorgaande modellen volgen. Zo kun je op dit moment bij bijvoorbeeld Vodafone extra scherpe prijzen op de iPhone 12 toestellen ontvangen. Deze speciale kortingen zijn erg interessant voor als je het geen probleem vindt om niet met het allernieuwste model te moeten pronken. Het Apple apparaat zal er immers altijd prachtig uitzien!

Apple heeft al jaren een dubbele reputatie opgebouwd als een bedrijf dat zowel om het produceren van statussymbool producten bekend staat, als een fabrikant die zelden kortingen aan de consument geeft. Maar gelukkig zijn er tal van retailers, en heel soms ook Apple zelf, die af en toe uitzonderlijke promoties aanbieden. Zo kan je dan toch nog de beste Apple deals te pakken krijgen.

Gerelateerd nieuws

Nieuws

iPhone 5c foto’s uitgelekt

Afgelopen weekend zijn er foto’s van de nieuwe iPhone uitgelekt. Na alle waarschijnlijkheid heeft een medewerker van Apple de foto’s uitgelekt. Het is natuurlijk nooit

iphone 4 kapot
Nieuws

Verzekeren van een smartphone!

Het wordt verzekeren van een smartphone wordt steeds populairder. Doordat smartphone steeds duurder maar ook fragieler worden en dus sneller kapot gaan laten steeds meer