Klanten geven ons een 4,5/5

4.5/5

iPhone 5c

Welk telefoonabonnement moet ik kiezen?

Deel artikel

De mobiele telefoon is immens populair in Nederland. 10 jaar geleden was dit nog niet het geval, maar tegenwoordig is de mobiele telefoon onmisbaar geworden in het dagelijkse leven van een Nederlander. De mobiele telefoon wordt voor verschillende doeleinden gebruikt en niet alleen maar om te bellen. De Nederlander zit constant op het internet om het nieuws te bekijken of om zijn Facebook updates de controleren. Aan een moderne mobiele telefoon zit bijna altijd een bepaald telefoonabonnement verbonden. Wil jij graag meer weten over de verschillende telefoonabonnementen die beschikbaar zijn en welke het beste bij je past? Les dan snel verder want in dit artikel zal de verschillende abonnementsvormen nader toelichten. Ik zal beginnen met de goedkoopste abonnementsvorm en eindig met de duurste.

 

Het prepaid abonnement

Het prepaid abonnement is de meest goedkope en simpele abonnementsvorm die er beschikbaar is. Er is al een prepaid abonnement beschikbaar vanaf 5 euro. Het prepaid abonnement is bij uitstek geschikt voor mensen die alleen willen bellen en sms’en met hun mobiele telefoon. Want internetgebruik of een nieuw toestel zit er niet bij, vandaar ook de goedkope prijs.

 

Sim-Only abonnement

Het sim-only abonnement begint steeds populairder te worden in Nederland. Het lijkt namelijk op een traditioneel provider abonnement, alleen zijn dan de maandelijkse kosten vaak aanzienlijk lager. De prijs is lager omdat er geen nieuw toestel bij het abonnement zit. Maar verder is het een compleet abonnement met internet en beltegoed. Dit abonnement is geschikt voor mensen die al de beschikking hebben over een mooie mobiele telefoon maar opzoek zijn naar een goedkope abonnementsvorm.

 

Het traditionele provider abonnement

Het traditionele provider abonnement is nog steeds de meest populaire abonnementsvorm in Nederland. Het is namelijk het meest compleet en daardoor vaak ook het duurst. Het abonnement bestaat uit een nieuw toestel, beltegoed en internetdata. Dit abonnement is het meest geschikt voor mensen die graag een nieuw toestel willen en daarbij ook voldoende internetdata en beltegoed.

 

Ben jij na het lezen van dit artikel op zoek naar een nieuw mobiel abonnement? Kijk dan snel op het internet om goedkope telefoonabonnementen online te bekijken.

Gerelateerd nieuws

Nieuws

iPhone 5c foto’s uitgelekt

Afgelopen weekend zijn er foto’s van de nieuwe iPhone uitgelekt. Na alle waarschijnlijkheid heeft een medewerker van Apple de foto’s uitgelekt. Het is natuurlijk nooit

iphone 4 kapot
Nieuws

Verzekeren van een smartphone!

Het wordt verzekeren van een smartphone wordt steeds populairder. Doordat smartphone steeds duurder maar ook fragieler worden en dus sneller kapot gaan laten steeds meer