Klanten geven ons een 4,5/5

4.5/5

iPhone 5c

Waar dien je aan te denken bij het kopen van een mobiele telefoon?

Deel artikel

Het is natuurlijk lastig om een telefoon uit te kiezen, ga je voor de nieuwste telefoon of ga je voor een ouder model? Neem je daarbij een prepaid simkaart of ga je voor een abonnement? Het ligt natuurlijk aan de persoon, in dit artikel wordt wat meer verteld over de opties die je hebt. Hopelijk weet je na het lezen van dit artikel precies wat je wilt.

Nieuwe telefoon of ouder model

De laatste tijd kiezen steeds meer mensen er voor om een ouder model aan te schaffen in plaats van een gloednieuw model. In veel gevallen komt dit door de voordeligere prijzen van de oude modellen, maar ook de batterijduur en schermgrootte heeft invloed op de beslissing. Veel consumenten kiezen er voor om een model van een jaar ouder te kopen, aangezien deze meestal grotendeels de zelfde eigenschappen hebben terwijl ze ook nog eens aanzienlijk goedkoper zijn.

Abonnement of prepaid

Prepaid of abonnement, het is qua tarieven de laatste jaren dicht opeen aan het groeien. Dat betekent ook dat de keuze tussen prepaid of abonnement steeds lastiger wordt. Het ligt tegenwoordig vooral aan je telefoongebruik. Als je niet of nauwelijks belt of smst en eigenlijk alleen maar internet gebruikt op je telefoon dan is het wellicht handig om een prepaid kaart te kopen. Tegenwoordig heb je ook sim-only abonnementen, deze abonnementen zijn vaak maandelijks opzegbaar, wat voor veel mensen een stuk fijner is dan een jaar of 2 vast zitten aan een abonnement. Bovendien heb je ook nog eens beter overzicht over de uitgaven voor je telefoon, aangezien je van te voren een bepaald bedrag op je telefoon zet en daar kan je niet overheen. Bij een abonnement betaal je maandelijks via een automatische incasso je abonnementsprijs én eventuele MB’s/belminuten/sms die je buiten je bundel hebt verbruikt.

Gerelateerd nieuws

Nieuws

iPhone 5c foto’s uitgelekt

Afgelopen weekend zijn er foto’s van de nieuwe iPhone uitgelekt. Na alle waarschijnlijkheid heeft een medewerker van Apple de foto’s uitgelekt. Het is natuurlijk nooit

iphone 4 kapot
Nieuws

Verzekeren van een smartphone!

Het wordt verzekeren van een smartphone wordt steeds populairder. Doordat smartphone steeds duurder maar ook fragieler worden en dus sneller kapot gaan laten steeds meer