Klanten geven ons een 4,5/5

4.5/5

iPhone 5c

De voordelen van een houten hoesje voor de iphone

Deel artikel

De laatste tijd zien we steeds vaker houten hoesjes voor de iPhone opduiken. De hoesjes zien er stijlvol uit en je kunt er een lange tijd mee doen. In dit artikel vertellen we jou meer over de voordelen van een hoesje voor de iPhone. Lees snel verder en ontdek of een houten hoesje iets voor jou is.

Het ziet er stijlvol uit!

Niet geheel onbelangrijk – een houten hoesje ziet er ontzettend goed uit. Het hout wordt in verschillende kleuren geleverd. Zo kun je kiezen voor een iPhone hoesje met een donkere kleur of een hoesje met een lichtere kleur hout. Aangezien een iPhone in verschillende kleuren geleverd wordt – zwart, wit, roze én goud – zal bij de ene iphone een donkerder hoesje beter staan dan bij de andere iphone.

De hoesjes zijn sterk!

Een ander voordeel van houten hoesjes is dat ze sterk zijn en een lange tijd mee kunnen gaan. Wanneer je een telefoon met een houten hoesje op de grond laat vallen, overleeft niet alleen jouw iPhone het maar ook het houten hoesje. Wel is het goed opletten geblazen, omdat niet elk houtsoort sterk is. Je zult dus naar het houtsoort moeten kijken om erachter te komen of het een sterk hoesje is of niet.

Ben je op zoek naar een houten hoesje voor iPhone 5 of iPhone 6, maar weet je niet zo goed waar je deze kunt kopen? Neem dan eens een kijkje op houten iPhone 6 hoesje. Via deze website kun je verschillende houten hoesjes kopen, die allemaal van sterke materialen gemaakt zijn en een lange levensduur hebben.

Gerelateerd nieuws

Nieuws

iPhone 5c foto’s uitgelekt

Afgelopen weekend zijn er foto’s van de nieuwe iPhone uitgelekt. Na alle waarschijnlijkheid heeft een medewerker van Apple de foto’s uitgelekt. Het is natuurlijk nooit

iphone 4 kapot
Nieuws

Verzekeren van een smartphone!

Het wordt verzekeren van een smartphone wordt steeds populairder. Doordat smartphone steeds duurder maar ook fragieler worden en dus sneller kapot gaan laten steeds meer