Klanten geven ons een 4,5/5

4.5/5

iPhone 5c

Voordelen en nadelen van een prepaid kaart

Deel artikel

Veel mensen nemen een abonnement voor hun telefoon in plaats van een prepaid kaart omdat ze niet elke keer weer beltegoed willen kopen als het op is, dat vereist tijd dat niet altijd aanwezig is. Dit artikel probeert wat meer uitleg te geven over prepaid kaarten zodat jij kan beslissen wat voor jezelf het beste werkt.

Voordelen van een prepaid kaart

Er zitten veel voordelen aan een prepaid kaart, maar of je iets aan deze voordelen hebt ligt echt aan je gewoontes. Als je heel weinig belt heb je waarschijnlijk veel profijt aan een prepaid kaart, aangezien je niet betaalt voor iets wat je niet doet bij een prepaid kaart, dit is bij een abonnement wel het geval. Een ander voordeel van een prepaid kaart is dat je heel makkelijk overzicht houdt over je kosten, bij een abonnement is dit niet het geval, aangezien je buiten je bundel kan bellen/smsen/internetten waardoor extra kosten in rekening gebracht worden die vaak automatisch geïncasseerd worden. Er zijn ook genoeg mensen die niet kiezen voor een abonnement omdat er met een automatische incasso wordt gewerkt, dit vind niet iedereen fijn.

Nadelen van een prepaid kaart

Natuurlijk brengt een prepaid kaart ook nadelen met zich mee, echter zijn dit minder nadelen dan je misschien denkt. Een nadeel van een prepaid kaart is dat deze na een bepaalde tijd verplicht opgeladen moet worden, anders vervalt je nummer en kan je weer een nieuwe simkaart kopen. De providers zullen het wel ruim van te voren aangeven als dit het geval is. Het is wel zo dat de tarieven van een prepaid kaart vaak iets hoger liggen dan die van een abonnement, maar de laatste jaren groeien de prepaid kaart en abonnement steeds dichter naar elkaar toe op het gebied van prijs.
Hopelijk heeft dit artikel je wat meer geleerd over prepaid kaarten en of deze voor jou misschien handig kunnen zijn.

Gerelateerd nieuws

Nieuws

iPhone 5c foto’s uitgelekt

Afgelopen weekend zijn er foto’s van de nieuwe iPhone uitgelekt. Na alle waarschijnlijkheid heeft een medewerker van Apple de foto’s uitgelekt. Het is natuurlijk nooit

iphone 4 kapot
Nieuws

Verzekeren van een smartphone!

Het wordt verzekeren van een smartphone wordt steeds populairder. Doordat smartphone steeds duurder maar ook fragieler worden en dus sneller kapot gaan laten steeds meer