Verkopen iPhone 5C lopen voorspoedig

0

De iPhone 5C de directe opvolger voor de iPhone 5 en hiermee wordt de iPhone 5 ook niet meer geproduceerd door Apple. De iPhone 5C is een kleurrijke smartphone gemaakt van hoogwaardig kunststof. De iPhone 5C is verkrijgbaar is in 5 verschillende kleuren, te weten, wit, blauw, roze, groen en geel. De 5C is ten opzichte van de iPhone 5 verbeterd op de volgende puntenhttp://www.5ciphone.nl/wp-admin/post.php?post=130&action=edit; een betere LTE radio voor het gebruik kunnen maken van het 4G netwerk en een verbeterde FaceTime HD camera. Natuurlijk draait de iPhone 5C op het nieuwe besturingssysteem van Apple, iOS 7.

De verkoop van de iPhone 5C loopt voorspoedig in Nederland ondanks de berichtgeving van Apple dat ze de productie naar beneden hebben bijgesteld in verband tegenvallende verkoop resultaten. De iPhone 5C is minder populair dan de flink vernieuwde iPhone 5S. In Nederland verkoopt de 5C wel redelijk goed en de meest verkochte kleur blijkt de blauwe iPhone 5C in het algemeen en bij de mannen. Vrouwen kiezen massaal voor de roze iPhone 5C.

Delen

Over de schrijver

Carlijn de Witte

Carlijn de Witte is verantwoordelijk voor het laatste nieuws en geruchten op 5ciphone.nl. Carlijn is gespecialiseerd in de telecom niche en weet dan ook altijd wat de beste iPhone 5C aanbiedingen zijn!

Comments are closed.