Klanten geven ons een 4,5/5

4.5/5

iPhone 5c

Verdien geld met je mobiel

Deel artikel

Tegenwoordig kun je vrijwel alles met je mobiel. Het is eigenlijk een kleine computer in je zak. Het voordeel is dat jij hem overal kunt gebruiken en dus over geld mee kunt verdienen. Op dit moment bestaan er talloze apps die je kunt instaleren waar je geld mee kunt verdienen. Lees dit artikel verder om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Heb jij er bijvoorbeeld aan gedacht om een cursus beleggen voor beginners te volgen om vervolgens de koers bij te houden via je mobiel?

Meerdere apps waar je geld mee kunt verdienen

De eerste tip is om een app te downloaden waar je geld mee kunt verdienen. Dit zou bijvoorbeeld een app als HQ kunnen zijn. Dit is een quizmaster app. In deze app krijg jij een aantal vragen achter elkaar. Mocht jij de meeste vragen goed hebben, dan ontvang jij een prijzenpot.

Je zou er ook voor kunnen kiezen om een app als ‘Google Opinion Rewards’ te downloaden. Dit is een app met allerlei enquêtes die je mag invullen. Google betaald je hier dan voor uit.

Ook is het een keuze om een app te downloaden als Foap. Dit is een app waar jij een foto kunt uploaden die misschien iemand anders wel wilt gebruiken. Deze zal je hier dan voor moeten betalen.

Naast dit soort apps zijn er nog talloze apps waar je zonder veel moeite geld mee kunt verdienen.

Maak gebruik van online beleggen

Beleggen wordt steeds populairder, omdat het iedereen interessant is. Wanneer jij denkt aan beleggen betekend dit niet meteen dat je duizenden euro’s ergens in moet steken. Je kunt ook klein beginnen. Neem cursus beleggen voor beginners en start er vervolgens mee. Het gemak van een mobiele telefoon is dat jij de koers de hele dag door kunt bijhouden. Je kunt dus op ieder moment van de dag uit een koers stappen.

Gerelateerd nieuws

Nieuws

iPhone 5c foto’s uitgelekt

Afgelopen weekend zijn er foto’s van de nieuwe iPhone uitgelekt. Na alle waarschijnlijkheid heeft een medewerker van Apple de foto’s uitgelekt. Het is natuurlijk nooit

iphone 4 kapot
Nieuws

Verzekeren van een smartphone!

Het wordt verzekeren van een smartphone wordt steeds populairder. Doordat smartphone steeds duurder maar ook fragieler worden en dus sneller kapot gaan laten steeds meer