Klanten geven ons een 4,5/5

4.5/5

iPhone 5c

Een vast nummer op je iPhone

Deel artikel

Een vast nummer op je iPhone

 

Ben je onlangs begonnen met je eigen onderneming of website? Dan is de kans groot dat je gebruik maakt van een 06 nummer. De kans is natuurlijk aanwezig dat dit een bewuste keuze is geweest. Met een 06 nummer ben je 24/7 bereikbaar. Maar is het qua uitstraling wel zo professioneel?

 

Uit onderzoek blijkt dat 60% van je klanten afhaken wanneer ze een 06 nummer van een onderneming moeten bellen. Veel potentiële klanten denken al gauw dat je een beginnende ZZP’er bent en zijn al snel geneigd om daardoor op zoek te gaan naar een alternatief. Iedereen vindt het prettiger om in zo’n geval een vast nummer te bellen.

 

Het bellen van een vast nummer geeft klanten het vertrouwen dat ze te maken hebben met een professioneel bedrijf. Ook wordt het bellen met een mobiel nummer ervaren als “duurder”.

 

Ouderwetse doorschakeling

 

Sinds jaar en dag kun je al gebruik maken van een doorschakeling naar je mobiel. Klanten bellen je op het vaste nummer, vervolgens wordt dit vaste nummer doorgeschakeld naar jouw mobiel. Voor elke binnenkomende oproep betaal je dan doorschakel kosten (uitgaande oproep).

Verbonden maakt het mogelijk om je eigen “belplan” samen te stellen. Zo kun je eenvoudig aangeven hoelang je mobiele telefoon moet rinkelen, wanneer of wellicht vind je het wel handig om   door te schakelen naar meerdere collega’s. Met dit gebruiksgemak ben je altijd optimaal bereikbaar op je vaste nummer.

 

Vast op Mobiel oplossing voor je iPhone

 

Verbonden biedt met Vast op Mobiel de mogelijkheid om een eigen “voip account” in je iPhone te zetten. Hierdoor wordt je vaste telefoonnummer als het waarde in je telefoon gezet en ben je direct bereikbaar zonder doorschakeling. Let op, je dient wel verbonden te zijn met het internet via Wi-Fi of 4g. Ben je niet verbonden met het internet? Dan val je terug op de doorschakeling. Zo blijf je altijd bereikbaar.

Gerelateerd nieuws

Nieuws

iPhone 5c foto’s uitgelekt

Afgelopen weekend zijn er foto’s van de nieuwe iPhone uitgelekt. Na alle waarschijnlijkheid heeft een medewerker van Apple de foto’s uitgelekt. Het is natuurlijk nooit

iphone 4 kapot
Nieuws

Verzekeren van een smartphone!

Het wordt verzekeren van een smartphone wordt steeds populairder. Doordat smartphone steeds duurder maar ook fragieler worden en dus sneller kapot gaan laten steeds meer