Klanten geven ons een 4,5/5

4.5/5

iPhone 5c

Je smartphone repareren of vervangen?

Deel artikel

Een vaak terugkomende vraag bij het vaststellen van een probleem met je iPhone is om hem te laten herstellen of om een nieuw toestel te overwegen.
In dit artikel proberen we je kort de voor- en nadelen van een reparatie uit te leggen.

Barst, gebroken scherm, kleurfouten

Waarschijnlijk de meest voorkomende gebreken het breken van het scherm van je iPhone. Vaak horen we verschillende meningen over de prijzen en verschillende mogelijkheden die de markt bieden om je scherm te vervangen. Je kan op het internet op zoek gaan naar een specifiek scherm voor jouw toestel en het zelf uitvoeren.
Hiervan vind je vaak de nodige filmpjes terug op het internet. Je kan ook je toestel binnenbrengen in een erkend verdelingspunt of bij een vriend / kennis.
Hou er wel rekening mee dat de kosten voor het plaatsen van een nieuw scherm vaak kunnen oplopen. Bij iPhoneAPK.nl valt dit echter wel mee.

Een nieuw toestel aankopen?

Wanneer je toestel herstelbaar is, maar je er zelf liever niet aan wil beginnen en je nog een recent, waardevol toestel hebt, is het vaak interessanter om de iPhone te laten herstellen. Een iPhone reparatie kost je gelukkig nooit zoveel tijd.
Wanneer je toestel herstelbaar is, maar het al een iets ouder, vaak minder waardevol toestel is, kan je het best de overweging nemen voor de aankoop van een nieuw toestel.

Je iPhone zelf repareren? En wat met de garantie van mijn toestel?

Ben je een beetje een handige Harrie? Dan kan je op zoek gaan naar online besteldiensten voor het bestellen van de juiste onderdelen van je Apple toestel.
Je voert de installatie uit met een handleiding of een filmpje. Belangrijk! Indien je toestel nog onder garantie valt, moet je er wel rekening mee houden dat de volledige garantie op je iPhone zal vervallen zodra je enige herstelling aan je toestel zal uitvoeren.
Wanneer je nog een lange tijd garantie hebt op je toestel, kan je het beste een erkende reparatie overwegen.

Gerelateerd nieuws

Nieuws

iPhone 5c foto’s uitgelekt

Afgelopen weekend zijn er foto’s van de nieuwe iPhone uitgelekt. Na alle waarschijnlijkheid heeft een medewerker van Apple de foto’s uitgelekt. Het is natuurlijk nooit

iphone 4 kapot
Nieuws

Verzekeren van een smartphone!

Het wordt verzekeren van een smartphone wordt steeds populairder. Doordat smartphone steeds duurder maar ook fragieler worden en dus sneller kapot gaan laten steeds meer