Klanten geven ons een 4,5/5

4.5/5

iPhone 5c

Refurbished iPhone 5C

Deel artikel

Refurbished iPhone 5C

In de zomer van 2013 lekte er al veel foto’s uit van de iPhone 5C, maar op 25 oktober 2013 bracht Apple dan daadwerkelijk de iPhone 5C op de markt. De iPhone 5C behoort tot een koerswijziging van Apple: de smartphone is van plastic en is niet verkrijgbaar in drie kleuren, maar in vijf kleuren. De telefoon is dan wel van plastic, maar voelt totaal niet goedkoop aan en hij voelt zelfs een stuk steviger dan zijn voorganger. De iPhone 5C lijkt verder veel op zijn voorganger de iPhone 5.

 

De iPhone 5C is verkrijgbaar met een interne opslaggeheugen van 8, 16 of 32GB en in de kleuren blauw, groen, roze, geel en wit. De smartphone heeft een camera aan de achterzijde en voorzijde. Het scherm heeft een grootte van 4” en een resolutie van 1136 bij 640 pixels. Het scherm van de iPhone 5C is uiterst geschikt voor het bekijken van foto’s en video’s.

 

 

Op dit moment is de iPhone 5C niet meer verkrijgbaar in de Apple Store en bij de telefoonwinkels. Maar hoe kun je dan nu deze felgekleurde smartphone aanschaffen?

 

Een iPhone 5C kun je nu alleen nog maar bij een particulier of als refurbished aanschaffen. Een refurbished iPhone is een tweedehands toestel die volledig gereviseerd is, waardoor die weer als nieuw is. De behuizing, batterij en de knoppen zijn vervangen. Daarnaast is de telefoon van binnen schoongemaakt en is het voorzien van de nieuwste software van Apple. De smartphone is hierdoor niet te onderscheiden van een nieuwe telefoon en gaat net zo lang mee als een nieuwe iPhone 5. De refurbished iPhone 5C blijft qua specificaties verder hetzelfde. De refurbished iPhone 5C is in alle kleuren verkrijgbaar en je kunt hem aanschaffen met elk soort opslaggeheugen.

Gerelateerd nieuws

Nieuws

iPhone 5c foto’s uitgelekt

Afgelopen weekend zijn er foto’s van de nieuwe iPhone uitgelekt. Na alle waarschijnlijkheid heeft een medewerker van Apple de foto’s uitgelekt. Het is natuurlijk nooit

iphone 4 kapot
Nieuws

Verzekeren van een smartphone!

Het wordt verzekeren van een smartphone wordt steeds populairder. Doordat smartphone steeds duurder maar ook fragieler worden en dus sneller kapot gaan laten steeds meer