Klanten geven ons een 4,5/5

4.5/5

iPhone 5c

iPhone 5C prijs

De iPhone 5c is gereleased en de iPhone 5c prijs is ook bekend. Lees hier alles over de prijs van de iPhone 5c in Nederland. Op 10 september 2013 is de iPhone 5c gepresenteerd en vanaf 25 oktober 2013 is de iPhone 5c overal in Nederland te koop. De iPhone 5c is leverbaar in vijf verschillende kleuren en in twee verschillende modellen. De interne opslagcapaciteit voor de iPhone 5c is 16GB of 32 GB. Lees hier alles over de iPhone 5c!

25 oktober 2013 is de iPhone 5c overal in Nederland te verkrijgen. De bekende providers maar ook telecom webwinkels zullen de iPhone 5c aanbieden. De iPhone 5c is een nieuwe telg in de iPhone familie en het is de directe opvolger van de iPhone 5. Het is voor het eerst dat Apple een iPhone uitbrengt in vijf verschillende kleuren. De iPhone 5c kun je namelijk kopen in het wit, geel, blauw, roze, groen of geel. In tegenstelling tot andere iPhones is de iPhone 5c gemaakt uit hoogwaardig plastic, op deze manier kon Apple de iPhone 5c van de kleuren voorzien. Tijdens de presentatie van de iPhone 5c werd de verkoopadviesprijs van het toestel ook bekend gemaakt en het toestel is 100 euro goedkoper dan het vlaggenschip de iPhone 5s. De iPhone 5c prijs is afhankelijk van de gekozen opslagcapaciteit van het toestel. Bij de Apple iPhone 5c heb je de keuze uit een 16GB en 32GB intern geheugen. De verkoopadviesprijzen die Apple hanteert voor een los toestel zijn:

16GB iPhone 5c € 599,-
32GB iPhone 5c € 699,-

De iPhone 5C een goedkopere iPhone

Met de komst van de iPhone 5c zal de iPhone 5 uit productie gehaald worden en dit komt dat al het goede van de iPhone 5 in de iPhone 5c verwerkt is. De iPhone 5c is een goedkoper model van de iPhone, al heeft het precies dezelfde specificaties als het vorige vlaggenschip van Apple, de iPhone 5. Omdat de iPhone 5c goedkoper is dan het huidige vlaggenschip kun je mooie aanbiedingen tegemoet zien voor de iPhone 5c. Voor de prijs van het toestel hoef je het absoluut niet te laten om de iPhone 5c te kopen, want voor een los toestel met 16GB opslagcapaciteit betaal je maar slechts 599 euro. Een iPhone 5c met abonnement is al verkrijgbaar vanaf gratis. Er is voor iedereen wel een geschikte kleur te vinden omdat de iPhone 5c in vijf verschillende kleuren is geproduceerd en met al het goede uit de iPhone 5 heb je toch een volwaardige iPhone in je handen!