Klanten geven ons een 4,5/5

4.5/5

iPhone 5c

Onbeperkt internet bij je bundel

Deel artikel

Ben jij zo iemand die eigenlijk bijna elke maand wel extra MB’s moet aanschaffen? Misschien is het voor jou handig om te kiezen voor onbeperkt internet bij je bundel, want elke maand extra betalen is hoogstwaarschijnlijk duurder dan voor een onbeperkte bundel te gaan. Dit artikel zal je wat meer uitleggen over onbeperkt internet en de bijpassende bundels.

Fair Use Policy

Bij het uitzoeken van een bundel met onbeperkt internet is het belangrijk om daarbij op de hoogte te zijn van de Fair Use Policy die vele providers hanteren in de algemene voorwaarden(die overigens vrijwel niemand leest). Daarin staat (verschillend per provider) dat onbeperkt internet maar tot een limiet van 5 á 10 keer het gemiddelde ‘onbeperkt’ blijft. In het geval dat je dit limiet overschrijdt zal je een berichtje van je provider krijgen met een waarschuwing, als dit te vaak gebeurt dan is het mogelijk dat hiervoor kosten in rekening worden gebracht.

Goedkope bundels met onbeperkt internet

Indien je naar een goedkope bundel zoekt die ook nog eens onbeperkt internet heeft dan heb je het jezelf moeilijk gemaakt, maar het is niet onmogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een sim only met onbeperkt internet. Hiermee is het mogelijk om onbeperkt internet te verkrijgen voor een schappelijke prijs, echter dien je er wel rekening mee te houden dat dit internet waarschijnlijk niet zo snel is als je gewend bent, want de lage prijs komt altijd ergens vandaan. Ook is het in vele gevallen mogelijk om een sim only maandelijks op te zeggen, waardoor je zelf kan bepalen wanneer je wilt stoppen met je sim only. Het enige punt bij sim only is dat je het toestel zelf dient aan te schaffen, deze zit er niet bij in. Sommigen vinden dit juist fijn.
Hopelijk heeft dit artikel je wat meer bijgeleerd over onbeperkt internet bij je bundel en de details van een sim only.

Gerelateerd nieuws

Nieuws

iPhone 5c foto’s uitgelekt

Afgelopen weekend zijn er foto’s van de nieuwe iPhone uitgelekt. Na alle waarschijnlijkheid heeft een medewerker van Apple de foto’s uitgelekt. Het is natuurlijk nooit

iphone 4 kapot
Nieuws

Verzekeren van een smartphone!

Het wordt verzekeren van een smartphone wordt steeds populairder. Doordat smartphone steeds duurder maar ook fragieler worden en dus sneller kapot gaan laten steeds meer