Omwissel actie batterij

0

Apple heeft een omwisselcampagne gestart voor de batterij van de iPhone 5. Uit onderzoek is naar voren gekomen dat de batterij van de iPhone 5 sneller leeg loopt dan de bedoeling is. Het geldt overigens niet voor alle iPhone 5 modellen, er zijn een beperkt aantal toestellen die last hebben van een kortere levensduur van de batterij.

Apple roept klanten met een iPhone 5 op om de batterij van de iPhone 5 om te wisselen. Het betreft zoals gezegd een bepaalde lading. Omdat het toestel al bijna 2 jaar oud is zullen meer klanten ervaren dat de levensduur van de accu korter wordt maar de omwisselcampagne is alleen bestemd voor klanten die een bepaalde serie iPhone 5 heeft gekocht. Je kunt controleren of jouw iPhone 5 behoort tot de omwisselcampagne. Je kunt controleren op de site van Apple of jouw toestel in aanmerking komt voor de omwisselcampagne. Het enige wat je hoeft te doen is het serienummer van je toestel in te vullen.

Als je in aanmerking komt voor de batterijwissel kun je bij Apple Authorized Service Providers en Retail Stores je batterij laten omwisselen. De omwisselcampagne start in Nederland op 29 augustus. Als je de batterijwissel gaat doen is het vooraf handig om een back-up te maken met iCloud, om zo geen belangrijke gegevens kwijt te raken. Daarnaast moet je Find My iPhone uitzetten en je toestel dient helemaal gereset te worden. Komt je toestel in aanmerking voor de omwisselactie en je hebt voor 29 augustus al je batterij laten vervangen, neem dan contact op met Apple voor een financiƫle compensatie.

Delen

Over de schrijver

Carlijn de Witte

Carlijn de Witte is verantwoordelijk voor het laatste nieuws en geruchten op 5ciphone.nl. Carlijn is gespecialiseerd in de telecom niche en weet dan ook altijd wat de beste iPhone 5C aanbiedingen zijn!

Reageren op het bericht

*