Klanten geven ons een 4,5/5

4.5/5

iPhone 5c

Nieuw iPhone 7 hoesje laadt iPhone direct op

Deel artikel

Er is een nieuw iPhone 7 hoesje op de markt wat de batterij duur van je smartphone verlengt. Hoe is dit mogelijk? Het hoesje vangt de radiogolven op die de telefoon uitzendt en zorgt er zo voor dat de batterij tot maar liefst 30% langer mee kan. Tot nu toe waren revolutionaire hoesjes, hoesjes die wat extra functionaliteit hadden, zoals een standaardje of ingebouwde pasjeshouder. Dit idee brengt deze eerdere iPhone 7 hoesjes tot een wegwerpartikel en om dit voor een redelijke prijs in de winkel te zien liggen zou ideaal zijn.

Hoe werkt dit precies?

Het hoesje vangt dus de radiogolven op die de telefoon uitzendt en zet deze om in stroom. Zo omschrijven de makers het tenminste. De uitvinder is een Canadees bedrijf genaamd Nikola Electronics Labs. De radiogolven zijn de radiogolven die de telefoon uitstraalt om bijvoorbeeld een internetverbinding te maken, wat de meeste iPhones en andere smartphones bijna continue doen. Vooral als je in het bezit bent van de iPhone 7 heeft de gebruiker er vaak geen bezwaar tegen continu gebruik te maken van draadloos internet om WiFi te vinden. De radiogolven worden omgezet in gelijkstroom en de batterij wordt hier onmiddellijk door gevoed. Er is dus geen accu of iets dergelijks aanwezig om de verkregen energie in op te slaan.

Presentatie en ontwikkeling

De gadget voor de Apple gadget werd gepresenteerd op een event van het Amerikaanse bedrijf TechCrunch. De ontwikkeling gebeurde op de Ohio State University. Nikola Labs hoopt dezelfde technologie toe te passen in bijvoorbeeld draagbare medische apparaten. Het hoesje is nog niet op de markt maar zal waarschijnlijk via Kickstarter een crowdfundingscampagne opstarten om zo een budget te krijgen waarmee het hoesje daadwerkelijk in de schappen kan komen te liggen. Vooralsnog zullen de kosten van het hoesje zo’n €99 per stuk zijn. Meer weten over de iPhone 7 Plus hoesjes? Lees alle info op iPhone6Sabonnementen.nl.

Gerelateerd nieuws

Nieuws

iPhone 5c foto’s uitgelekt

Afgelopen weekend zijn er foto’s van de nieuwe iPhone uitgelekt. Na alle waarschijnlijkheid heeft een medewerker van Apple de foto’s uitgelekt. Het is natuurlijk nooit

iphone 4 kapot
Nieuws

Verzekeren van een smartphone!

Het wordt verzekeren van een smartphone wordt steeds populairder. Doordat smartphone steeds duurder maar ook fragieler worden en dus sneller kapot gaan laten steeds meer