Klanten geven ons een 4,5/5

4.5/5

iPhone 5c

Mobiel internet op een prepaid simkaart

Deel artikel

Het is je misschien wel opgevallen dat veel mensen om je heen een abonnement hebben voor hun mobiele telefoon. Dit wilt zeggen dat ze een maandelijks bedrag betalen voor het internet, telefonie en sms. Je bent hier als klant tegenwoordig helemaal vrij in. Je bent vrij in waar je precies voor wilt betalen per maand. Alleen is dit niet de enige manier om gebruik te maken van mobiel internet. Misschien vind jij het wel helemaal niet fijn om vast te zitten aan een abonnement, dan zou een prepaid simkaart precies iets voor jou zijn.

Hoe kom je aan een prepaid simkaart?

Wanneer jij er voor kiest om een prepaid simkaart aan te schaffen is het ten eerste zaak dat jij een mobiel in bezit hebt. Mocht je deze nog niet hebben kun je die los kopen in de winkel of online. Daarna kun je een prepaid simkaart online bestellen. Er zijn verschillende providers die een prepaid simkaart aanbieden. Je betaald meestal een eenmalig bedrag en je ontvangt dan een 3-in-1 simkaart toegestuurd. Dit is een simkaart die je in elke mobiele telefoon zou kunnen stoppen, omdat je ze kunt afbreken.

Het opwaarderen van de prepaid simkaart

Vervolgens is het zaak om de prepaid simkaart op te waarderen. Je kunt hem opwaarderen met alleen data, of misschien ook wel bellen. Je bent hier zelf helemaal vrij in. Via websites zoals Prepaidsimkaart.net kun jij kijken naar wat voor data je het best op je simkaart zou kunnen zetten.

Een bundel uitzoeken

Mocht jij het even zat zijn om elke keer weer de prepaid simkaart op te waarderen, dan zou je voor een maandelijks opzegbare bundel kunnen kiezen. Veel providers bieden bepaalde pakketten aan om het zo goedkoopmogelijk voor jou te maken. Let wel op: Je moet hem wel na een maand opzeggen anders gaat die automatisch door.

Gerelateerd nieuws

Nieuws

iPhone 5c foto’s uitgelekt

Afgelopen weekend zijn er foto’s van de nieuwe iPhone uitgelekt. Na alle waarschijnlijkheid heeft een medewerker van Apple de foto’s uitgelekt. Het is natuurlijk nooit

iphone 4 kapot
Nieuws

Verzekeren van een smartphone!

Het wordt verzekeren van een smartphone wordt steeds populairder. Doordat smartphone steeds duurder maar ook fragieler worden en dus sneller kapot gaan laten steeds meer