iPhone 5c kopen

Vanaf nu overal in Nederland te koop, iPhone 5c!

iPhone 5c kopen? Een iPhone 5c kan je op twee verschillende manieren kopen. Het is mogelijk om deze iPhone met abonnement of zonder abonnement te kopen. Wanneer je besluit om de iPhone 5c aan te schaffen met abonnement dan hoef je voor de smartphone vaak weinig bij te betalen. Dit komt omdat er maandelijks een bepaald bedrag betaald moet worden voor het mobiele telefoon abonnement. Hierdoor reken de providers minder kosten voor het toestel. Een andere manier om een iPhone 5c te kopen is om het toestel los te kopen. Kies je voor het kopen van de iPhone 5c als los toestel dan moet je in één keer het volledige aanschafbedrag betaald worden. De verkoopadviesprijs voor de iPhone 5c is vastgesteld door Apple en de iPhone 5c is te koop vanaf 599 euro. Niet iedereen heeft dit geld bedrag voorhanden en daarom kiezen veel consumenten voor een iPhone 5c abonnement.

Vergelijk de beste iPhone 5c abonnementen

[bm_show_telecom_subs phone=”84″]

iPhone 5c kopen met abonnement

Simlock vrije iPhone 5c

Wanneer je een iPhone 5c met abonnement afsluit dan zit je gedurende de looptijd van je telefoon abonnement vast aan de desbetreffende provider. Het is dus niet mogelijk om tussentijds over te stappen naar een andere provider, tenzij je een afkoopsom betaald voor het abonnement. Ook als het telefoon abonnement is afgelopen kan je gebruik blijven maken van de diensten van de provider of je kan ervoor kiezen om een nieuw abonnement af ter sluiten of over te stappen naar een sim only abonnement. In Nederland kennen we meerdere providers waarbij je een mobiel telefoon abonnement kunt afsluiten die allemaal zijn aangesloten op één van de drie mobiele telefoon netwerken die Nederland kent. Met iedere provider heb je een goed bereik in Nederland waardoor je de iPhone 5c overal in Nederland kunt gebruiken. Een iPhone 5c kopen met abonnement is de meest voordelige manier om aan het nieuwe toestel van de Apple te komen. Vergelijk op onze website alle providers die de iPhone 5c aanbieden.

Simlockvrije iPhone 5c kopen

Als je de iPhone 5c koopt als los toestel dan krijg je direct een simlockvrij toestel. Dit betekend dat je vrij bent in de keuze voor je abonnement, bijvoorbeeld een sim only abonnement .Je kunt er zelfs voor kiezen om prepaid gebruik te gaan maken van het mobiele telefoon netwerk. Dit is de reden dat steeds meer consumenten kiezen voor een simlockvrije iPhone 5c. Het enige nadeel van het kopen van een los toestel is dat je eenmalig een groot bedrag uit moeten geven voor de aanschaf van de iphone 5c. In het geval van de iPhone 5c moet je eenmalig 599 euro betalen voor de aanschaf van een los toestel.

iPhone 5c in vijf verschillende kleuren te koop

De iPhone 5c is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren en in twee verschillende opslagcapaciteiten. De iPhone 5c is een kleurrijk toestel. Het toestel is verkrijgbaar in de volgende kleuren; wit, geel, groen, roze en blauw. De opslagcapaciteit voor de iPhone 5c die je kunt kiezen zijn 16 GB en 32Gb. Apple heeft voor de 5c geen 64GB uitgebracht, wil je een 64GB iPhone dan moet je kiezen voor een iPhone 5s. Hieronder kun je zien waar je de iPhone 5c in Nederland kunt kopen.