Klanten geven ons een 4,5/5

4.5/5

iPhone 5c

iPhone 5C kopen

Vanaf nu overal in Nederland te koop, iPhone 5c!

iPhone 5c kopen? Een iPhone 5c kan je op twee verschillende manieren kopen. Het is mogelijk om deze iPhone met abonnement of zonder abonnement te kopen. Wanneer je besluit om de iPhone 5c aan te schaffen met abonnement dan hoef je voor de smartphone vaak weinig bij te betalen. Dit komt omdat er maandelijks een bepaald bedrag betaald moet worden voor het mobiele telefoon abonnement. Hierdoor reken de providers minder kosten voor het toestel. Een andere manier om een iPhone 5c te kopen is om het toestel los te kopen. Kies je voor het kopen van de iPhone 5c als los toestel dan moet je in één keer het volledige aanschafbedrag betaald worden. De verkoopadviesprijs voor de iPhone 5c is vastgesteld door Apple en de iPhone 5c is te koop vanaf 599 euro. Niet iedereen heeft dit geld bedrag voorhanden en daarom kiezen veel consumenten voor een iPhone 5c abonnement.

iPhone 5C prepaid toestel

Apple heeft in 2013 één van de hipste iPhones ontwikkeld. De iPhone 5C is samen met de iPhone 5S de nieuwste smartphone van Apple en is de opvolgers van de iPhone 5. De iPhone 5C is te verkrijgen in een aantal hippe kleuren en Apple hoopt hiermee dan ook een er brede doelgroep aan te spreken. Deze smartphone is te verkrijgen in de kleuren roze, geel, wit, groen en blauw. Doordat de behuizing van deze smartphone van plastic is, is het mogelijk om de smartphone in deze kleuren aan te bieden. Dit is dan ook nog nooit eerder gedaan. Apple heeft hier de primeur mee. Niet alleen de felle kleuren zijn nieuw aan deze iPhone, Apple heeft de nieuwe iPhone ook nog voorzien van nieuwere snufjes. Zo is de iPhone 5C voorzien van een 8,0 megapixel camera en is de capaciteit van de accu vergroot. De iPhone iPhone 5c wordt voornamelijk aangeboden in combinatie met een abonnement, maar de iPhone 5C kan ook met prepaid tegoed worden gekocht. Wel moet er natuurlijk de volle prijs voor het toestel worden betaald. Daarnaast kan er een prepaidkaart worden gekocht. Deze prepaidkaart staat voor een bepaalde tegoed en zodra dit tegoed op is kan er weer een nieuwe prepaidkaart worden gekocht. Tegenwoordig kan er met een prepaidkaart ook al gebruik worden gemaakt van internet. Naast de prepaidkaart wordt en een databundel gekocht met een bepaald aantal MB’s.

iPhone 5C bestellen

De iPhone 5c bestellen? Apple heeft voor het eerst een goedkopere versie uitgebracht van de iPhone, iPhone 5c. In september 2013 is de iPhone 5c gepresenteerd op het Apple Event in San Francisco en vanaf oktober 2013 is de iPhone 5c overal in Nederland te bestellen. De iPhone 5c is nu alweer enige tijd verkrijgbaar en in Nederland kun je de iPhone 5c bestellen bij alle bekende providers en telecom webwinkels. Het bestellen van de kleurrijke iPhone 5c kun je het makkelijkst doen via één van de aanbieders die je hier op de website snel kunt vergelijken. Wij zijn een onafhankelijke vergelijkingswebsite en je iPhone 5c hier bestellen betekend dat je altijd goedkoop uit bent met het bestellen van de iPhone 5c!

iPhone 5c los kopen

De iPhone 5c is nu overal in Nederland te koop. Het nieuwe toestel is zowel met een mobiel telefoon abonnement te koop of je kunt ervoor kiezen om de iPhone 5c los te kopen. De iPhone 5c los kopen betekend dat je in één keer een redelijk hoog bedrag moet betalen voor de aanschaf van het toestel, maar je hebt dan wel alle vrijheid met de keuze van een abonnement. Doordat je de iPhone 5c los koopt kun je ook kiezen voor een goedkoop sim only abonnement waardoor je uiteindelijk veel goedkoper uit bent. De iPhone 5c is al vanaf 599 euro te koop zonder abonnement en door een sim only abonnement af te sluiten zul je veel goedkoper uit zijn in de maandelijkse kosten voor mobiel bellen, sms’en en internetten.

Prijzen van een losse iPhone

De iPhone 5c wordt door bijna alle Nederlandse providers aangeboden en daarnaast is het toestel ook bij meerdere webwinkels te koop als los toestel. Doordat de iPhone 5c door zoveel winkels aangeboden wordt kun je ervan uitgaan dat er gestunt gaat worden met betrekking tot de verkoopprijs van het toestel. Apple heeft voor de iPhone 5c adviesverkoopprijzen opgesteld maar doordat de webwinkels en providers met elkaar willen gaan concurreren zullen er mooie aanbiedingen komen voor de iPhone 5c.

De verkoopadvies prijzen voor een iPhone 5c los, zonder abonnement, zoals Apple deze heeft vastgesteld voor de iPhone 5c lees je hieronder:

  • iPhone 5c 16GB: € 599,-
  • iPhone 5c 32GB: € 699,-

iPhone 5C abonnement in Nederland

De iPhone 5c is eindelijk op de Nederlandse markt te verkrijgen als los toestel en in combinatie met een iPhone 5c abonnement. Een iPhone 5c in combinatie met een iPhone abonnement is veel lucratiever dan wanneer je de iPhone 5c als los toestel aangeschaft. Voor een los toestel moet er voor de 16GB versie van de iPhone 5c EUR599,- betaalt worden en met een iPhone 5c abonnement zal de aanschafprijs beduidend lager zijn. In de meeste gevallen is een iPhone 5c bij een twee jarig iPhone abonnement zelfs gratis. De beste deals voor een voordelig abonnement inclusief de iPhone 5c sluit je af bij de bekende providers. Door online verschillende aanbieders van iPhone 5c abonnementen met elkaar te vergelijken kun je nog meer voordeel behalen.