Klanten geven ons een 4,5/5

4.5/5

iPhone 5c

Wat is er nieuw aan de iPhone 8?

Deel artikel

De iPhone 8 beschikt over verschillende nieuwe features. De chip van de iPhone 8 heeft een metamorfose ondergaan. De chip is namelijk 70% keer zo snel als de eerdere chip van Apple waardoor de ervaring met de iPhone 8 nog beter zal zijn. Je hoeft simpelweg nergens meer op te wachten. De chip zorgt ervoor dat de telefoon zeer snel reageert wanneer je even iets op wilt zoeken maar is ook waar nodig erg zuinig als er weinig te doen is. Hierdoor blijft je batterij altijd vrij vol en hoef je hem maar 1x per dag op te laden bij veel gebruik. Overigens is ook het uiterlijk van de telefoon vooruitgegaan doordat de telefoon nu van glas is. Door de telefoon van glas te maken heeft deze meer grip in je hand.

De iPhone 8 en de iPhone 8 plus
Misschien denk je wel: Wat is nou het verschil tussen een iPhone 8 en iPhone 8 plus? Het eerste verschil wat vrij duidelijk zichtbaar is als je ze naast elkaar zet is de grootte. De iPhone 8 is 138.4mm lang en 67.3mm breed. De iPhone 8 plus daarentegen is 158.4mm lang en 78.1mm breed en 0.2mm dikker dan de iPhone 8. Het voordeel van de iPhone 8 plus is dat de telefoon een groter scherm heeft waardoor deze overzichtelijker is alleen is het niet echt handig om een telefoon te hebben die dermate groot is. Verder is de camera het grote verschil omdat de iPhone plus in tegenstelling tot de normale iPhone 8 een diepere zoom heeft. Waar de iPhone 8 tot 5x inzoomt doet de iPhone 8 plus dit tot 10x. De prijs van de iPhone plus ligt hoger dan die van de normale iPhone 8 maar met het juiste iPhone 8 abonnement betaal je maar een klein beetje meer.

Alle informatie over de iPhone 8
Natuurlijk hebben we je de meest relevante informatie gegeven die wij kunnen bieden maar wellicht heb je behoefte aan iets meer diepgaande informatie. Indien dit het geval is zou ik het aanbevelen om eens een kijkje te nemen op iPhone8abonnement.nl. Zij bieden alle informatie die je nodig hebt voor een goede start met de nieuwe iPhone en om te zorgen dat je de juiste aankoop doet die het best bij je past.

Gerelateerd nieuws

Nieuws

iPhone 5c foto’s uitgelekt

Afgelopen weekend zijn er foto’s van de nieuwe iPhone uitgelekt. Na alle waarschijnlijkheid heeft een medewerker van Apple de foto’s uitgelekt. Het is natuurlijk nooit

iphone 4 kapot
Nieuws

Verzekeren van een smartphone!

Het wordt verzekeren van een smartphone wordt steeds populairder. Doordat smartphone steeds duurder maar ook fragieler worden en dus sneller kapot gaan laten steeds meer