Klanten geven ons een 4,5/5

4.5/5

iPhone 5c

Je iPhone verzekeren bij Klikzeker

Deel artikel

Sinds de komst van de smartphone is er veel veranderd, zo ook in Nederland. De samenleving is verder gedigitailseerd en dat zorgt ervoor dat er meer mogelijkheden zijn. Een smartphone is een stuk groter en dunner dan de mobiele telefoons die vroeger in omloop waren en dat brengt ook risico’s met zich mee. Waar een telefoon vroeger nauwelijks beschadigde wanneer deze op de grond viel, is de kans op schade aan een smartphone een stuk groter bij een valpartij. Het voornaamste probleem dat mensen bij hun mobiele telefoon ervaren is dat het scherm makkelijk barst. Om niet al teveel kosten te hebben bij dergelijke schade, kun je ervoor kiezen om je telefoon te laten verzekeren bij Klikzeker.

Schade gedekt

Wanneer je kiest voor een verzekering bij Klikzeker, wordt de schade altijd compleet gedekt. In dat geval maakt het niet uit of het nu om valschade, waterschade, een bedieningsfout of diefstal gaat. De reikwijdte van deze verzekering gaat daarmee verder dan de gebruikelijke garantie die altijd op een telefoon zit. Hierdoor hoef je er niet bang voor te zijn dat je bij diefstal of schade heel veel geld neer moet leggen voor het kopen van een nieuwe telefoon of het laten repareren van je oude. Bijkomend voordeel is dat de aparatuurverzekering van Klikzeker een wereldwijde dekking heeft, waardoor je telefoon ook in het buitenland goed verzekerd is. Andere concurrenten waar je ook kan kijken zijn bijvoorbeeld:
Ditzo (inboedelverzekering),
Unigarant of
Centraal beheer

Nadelen verzekering

Het afsluiten van een verzekering voor je smartphone bij Klikzeker heeft dus als grote voordeel dat de schade altijd en overal gedekt wordt. Je hoeft geen geld te betalen voor een eventuele reparatie, maar één keer in de maand moet je wel een vastgesteld bedrag betalen aan Klikzeker. Hiermee bouw je als het ware een buffer op voor de eventuele schade. De meeste telefooncontracten hebben een looptijd van twee jaar en dat wordt door deze verzekering van Klikzeker overgenomen. Met de dure telefoons van tegenwoordig lijkt het handig om een verzekering af te sluiten, maar wanneer je gedurende deze twee jaar geen schade aan je telefoon hebt, ben je wel een redelijk bedrag kwijt aan premies.

Schade melden

Indien je een verzekering voor je smartphone afgesloten hebt bij Klikzeker, is het eenvoudig om schade aan je telefoon door te geven. Dit kan namelijk simpelweg door het certificaatnummer en de certificaat-pin in te voeren. Vervolgens klik je op ‘schade melden’ en wordt je claim verstuurd naar de verzekering. Nadat Klikzeker jouw schadeclaim heeft ontvangen, wordt de claim op korte termijn bekeken. De verzekeringsmaatschappij houdt je vervolgens op de hoogte van de voortgang.

Meer weten over Klikzeker

Indien je nog niet eerder van Klikzeker gehoord hebt, is het aannemelijk dat je eerst meer wilt weten over het bedrijf. Dit kun je doen door ervaringen van eerdere gebruikers van de verzekering op NederlandReview door te lezen. De gebruikers van deze website hebben hier reviews en beoordelingen over Klikzeker achtergelaten om jou te ondersteunen. Na het bekijken van deze reviews heb je voor jezelf een goed beeld van het bedrijf en weet je of het verstandig is om bij Klikzeker een verzekering voor je smartphone af te sluiten.

Gerelateerd nieuws

Nieuws

iPhone 5c foto’s uitgelekt

Afgelopen weekend zijn er foto’s van de nieuwe iPhone uitgelekt. Na alle waarschijnlijkheid heeft een medewerker van Apple de foto’s uitgelekt. Het is natuurlijk nooit

iphone 4 kapot
Nieuws

Verzekeren van een smartphone!

Het wordt verzekeren van een smartphone wordt steeds populairder. Doordat smartphone steeds duurder maar ook fragieler worden en dus sneller kapot gaan laten steeds meer