Klanten geven ons een 4,5/5

4.5/5

iPhone 5c

iPhone kapot? Laat hem herstellen

Deel artikel

Zit er een barst in je scherm van je iPhone? Of werken de geluidsknoppen niet meer? Je zit er niet op te wachten, maar zult het probleem toch zo snel mogelijk moeten oplossen. Je bent van harte uitgenodigd in De Telefoon Reparatie Winkel in Antwerpen. Wij herstellen je iPhone op het moment dat jij lekker van je bakje koffie geniet.

De werkwijze van een telefoon reparatie

Om je iPhone herstelling in Antwerpen zo snel mogelijk te laten verlopen, zijn er twee mogelijkheden. De eerste mogelijkheid is dat je naar onze winkel komt in Antwerpen. Wij herstellen je mobiel dan binnen 30 minuten en je ben van harte uitgenodigd om mee te kijken.

Woon je niet in de buurt van Antwerpen? Dan kun je je iPhone natuurlijk ook gewoon op sturen. Voordat onze experts beginnen aan het repareren van je iPhone, nemen we uiteraard eerst contact met je op om alles te overleggen. Op het moment dat je akkoord geeft, kun je gegarandeerd binnen 72-uur weer bellen.

Iphone herstellen Antwerpen, Dat zouden meer mensen moeten doen. Onze ervaren experts weten waar ze over praten en hebben communicatie hoog in het vaandel staan. Wij leveren kwaliteit tegen de laagste herstelprijs binnen België.

Dit allemaal leveren we met drie maanden garantie. Op het moment dat hetzelfde probleem binnen drie maanden weer optreedt, neem je gerust contact met ons op. We zijn tenslotte 24-uur per dag bereikbaar om jou van de beste service te voorzien.

Gerelateerd nieuws

Nieuws

iPhone 5c foto’s uitgelekt

Afgelopen weekend zijn er foto’s van de nieuwe iPhone uitgelekt. Na alle waarschijnlijkheid heeft een medewerker van Apple de foto’s uitgelekt. Het is natuurlijk nooit

iphone 4 kapot
Nieuws

Verzekeren van een smartphone!

Het wordt verzekeren van een smartphone wordt steeds populairder. Doordat smartphone steeds duurder maar ook fragieler worden en dus sneller kapot gaan laten steeds meer