Klanten geven ons een 4,5/5

4.5/5

iPhone 5c

iPhone abonnement afsluiten?

Deel artikel

iPhone abonnement afsluiten?

Opzoek naar een nieuwe iPhone maar twijfel je welke het beste is? We begrijpen dat het vandaag de dag lastig is om een keuze te maken voor een specifiek model aangezien er zoveel vergelijkbare smartphones op de markt zijn en Apple zelf heeft ook al veel vergelijkbare modellen ontwikkeld. In dit artikel zullen wij ingaan op een aantal modellen van Apple t.o.v. andere smartphones en in welke situatie een bepaalde smartphone de beste keuze is.

Apple iPhone’s

Sinds twee jaar brengt iPhone maar liefst 3 verschillende modellen per serie uit, namelijk de ‘normale’ de ‘S’ en de ‘Plus’. Twee jaar geleden was er zelfs een vierde model, namelijk de iPhone 5C. Dit zou de ‘budget iPhone’ moeten worden, echter zijn de verwachtingen van dit model niet helemaal uitgekomen en wordt deze inmiddels niet meer geproduceerd.
De iPhone 5S heeft een snellere processor en is hiermee dus geschikt voor mensen die in het dagelijks leven veel gebruik maken van hun iPhone. De Plus is een groter model van en neigt meer naar een phablet, het is aan jezelf of je dit een handigheid vind of juist een irritatie is. Het enige advies dat wij kunnen geven: test dit toestel absoluut goed voor je over gaat tot een aanschaf aangezien het formaat behoorlijk afwijkt van de ‘standaard’.

Overige telefoons


Naast de iPhone’s van Apple zijn er natuurlijk nog veel meer smartphone merken en modellen beschikbaar. Enkele jaren geleden was Apple nog enorm onderscheidend maar dat valt vandaag de dag ook wel mee. Zo zijn goedkopere telefoons als Huawei enorm hard doorgegroeid en ontwikkeld en bieden zijn voor een veel lager bedrag een telefoon aan van vrijwel gelijke kwaliteit. Mocht je dus opzoek zijn naar een telefoon abonnement kun je het beste altijd eerst een objectieve vergelijkingswebsite opzoeken die alle merken, alle toestellen en alle providers in één vergelijker met elkaar vergelijkt. Wanneer je dit bij een bepaalde provider doet bestaat de kans dat je uiteindelijk teveel per maand gaat betalen, daarom is een objectieve vergelijking handig bij het uitkiezen van de beste telefoon voor de beste prijs!

Gerelateerd nieuws

Nieuws

iPhone 5c foto’s uitgelekt

Afgelopen weekend zijn er foto’s van de nieuwe iPhone uitgelekt. Na alle waarschijnlijkheid heeft een medewerker van Apple de foto’s uitgelekt. Het is natuurlijk nooit

iphone 4 kapot
Nieuws

Verzekeren van een smartphone!

Het wordt verzekeren van een smartphone wordt steeds populairder. Doordat smartphone steeds duurder maar ook fragieler worden en dus sneller kapot gaan laten steeds meer