Klanten geven ons een 4,5/5

4.5/5

iPhone 5c

iPhone 6: Meest besproken smartphone van 2014

Deel artikel

Het regent al maanden geruchten en speculaties, dat is gebruikelijk bij een mogelijke release van Apple’s nieuwe iPhone. Dit jaar nemen de geruchten wel hele extreme vormen aan, er gaat geen dag voorbij of er is al weer een nieuwe gerucht de wereld in geslingerd. Ondanks de vele geruchten kan er nog niets met zekerheid gemeld of geclaimd worden over de iPhone 6. CEO Tim Cook gaat op 9 september aanstaande één of meerdere nieuwe producten van Apple lanceren en tot die tijd blijft het voor iedereen speculeren. Wil u de iPhone 6 met abonnement alvast bestellen? Kijk hier!

Eén of twee nieuwe iPhones?

Komt Apple nu wel of niet met twee nieuwe modellen? Dat is dé vraag die veel gesteld wordt in online discussieruimtes. In eerste instantie ga je er vanuit dat Apple met minimaal één iPhone 6 komt en dan is het 4,7 inch beeldscherm het meest logische model. Het model met 5,5 inch beeldscherm wordt veel besproken in het geruchtencircuit maar eerlijk gezegd heb ik van dit toestel nog het minste beeldmateriaal gevonden.

Op het internet is ontzettend veel te vinden over de iPhone 6 qua beeldmateriaal maar al het beeldmateriaal betreft het 4,7 inch model. Dit doet sterk vermoeden dat de iPhone 6 maar in één model op de markt komt. Niemand weet zeker wat er komen gaat op 9 september maar voor mij is één ding wel duidelijk er komt maar één iPhone 6 en dat is het model met een 4,7 inch beeldscherm.

Toch spreken de geruchten over nog een iPhone

Maar waarom wordt er dan toch zoveel geschreven over een eventueel model met 5,5 inch beeldscherm? Waar rook is, is vuur en dat geldt bij geruchten net zo goed. Er zal toch een kern van waarheid in de geruchten zitten, want zo is het de afgelopen jaren altijd geweest. Ik ben van mening dat er wel een 5,5 inch iPhone op de markt komt, ik ben alleen niet zeker van een lancering op 9 september aanstaande. Daarnaast ben ik niet zeker over de namen die in het geruchtencircuit aangehaald worden.

Hoe gaat het 5,5 inch model van de iPhone heten?

Het is duidelijk dat Apple niet twee modellen dezelfde naam gaat geven want dit schept verwarring onder de consumenten. Bij deze sluit ik uit dat er een iPhone 6 in een 4,7 en 5,5 inch beeldscherm op de markt komt. Het is wel mogelijk dat Apple een letter toevoegt aan iPhone 6. Op het internet wordt gesuggereerd dat het wel eens de iPhone 6l kan gaan worden, immers de l kan staan voor Large. Maar zou dit betekenen dat de s-serie van de iPhone in vervolg small, de kleine iPhone wordt? Dat lijkt mij onlogisch, want de s-serie is altijd een upgrade geweest ten opzichte van het voorgaande jaar.

iPhone Air het meest logisch!

Naar mijn mening en als ik de afgelopen de Apple producten nakijk op de namen ligt het veel meer voor de hand dat de iPhone met 5,5 inch beeldscherm door het leven zal gaan als de iPhone Air. Apple heeft al de MacBook Air en de iPad Air, logisch vervolg hierop zal de iPhone Air naar mijn mening zijn. Of de iPhone Air ook het levenslicht ziet op 9 september aanstaand? Ik hoop het van harte, maar omdat er weinig beeldmateriaal gelekt is lijkt het mij allerminst zeker.

Gerelateerd nieuws

Nieuws

iPhone 5c foto’s uitgelekt

Afgelopen weekend zijn er foto’s van de nieuwe iPhone uitgelekt. Na alle waarschijnlijkheid heeft een medewerker van Apple de foto’s uitgelekt. Het is natuurlijk nooit

iphone 4 kapot
Nieuws

Verzekeren van een smartphone!

Het wordt verzekeren van een smartphone wordt steeds populairder. Doordat smartphone steeds duurder maar ook fragieler worden en dus sneller kapot gaan laten steeds meer