Klanten geven ons een 4,5/5

4.5/5

iPhone 5c

iPhone 6 en 6 plus aangekondigd!

Deel artikel

iPhone 6 en de iPhone 6 Plus

Op dinsdag 9 september was het dan eindelijk zo ver, de iPhone 6 werd gepresenteerd. Apple presenteerde haar twee nieuwe toestellen in de Flint Center for Performing Arts. Hier heeft Apple precies 30 jaar geleden ook haar eerste computer gepresenteerd. Het eerste wat opvalt aan de nieuwe toestellen, is dat deze eindelijk een stuk groter zijn. Apple brengt een iPhone 6 uit en deze krijgt een beeldscherm van 4,7 inch. De oudere modellen, hadden allemaal een beeldscherm van 4,0 inch dus dit is al een hele vooruitgang. Ook presenteerde Apple, de iPhone 6 Plus. Een toestel met een beeldscherm van maar liefst 5,5 inch. De verwachtingen van beide toestellen waren erg hoog, maar Apple maakt het allemaal waar. Meer informatie over de iPhone 6 vindt u op de officiële website van de iPhoen 6 Plus!

Twee verschillende iPhones

De twee nieuwe modellen hebben niet alleen een groter scherm gekregen, ook het design is op de schop gegaan. De toestellen zijn een stuk dunner dan de voorgangers en ook de hoeken zijn een stuk mooier afgerond. De achterkant van beide modellen is gemaakt van metaal en hierin is het Apple logo verwerkt. Een andere verandering is, dat Apple de aan- en uitknop nu aan de zijkant van de toestellen heeft geplaatst.

Wat zijn de verschillen

De iPhone 6 en de iPhone 6 Plus hebben allebei een camera met 8,0 megapixels. Lang gingen er geruchten, dat Apple een camera met meer megapixels zou uitbrengen maar dat is dus niet het geval. Wel is de sensor verbeterd en is ook de autofocus een stuk sneller. Beide toestellen zijn voorzien van een A8-processor. Deze processor is een stuk sneller dan de voorgangers. Apple geeft aan dat deze nieuwe processor zelfs 20% betere prestaties levert. Niet alleen de processor is nieuw, ook draaien de toestellen op de nieuwste versie van iOS, het besturingssysteem waar de toestellen van Apple op draaien. De iPhone 6 en de iPhone 6 Plus draaien beiden op iOS 8.

Gerelateerd nieuws

Nieuws

iPhone 5c foto’s uitgelekt

Afgelopen weekend zijn er foto’s van de nieuwe iPhone uitgelekt. Na alle waarschijnlijkheid heeft een medewerker van Apple de foto’s uitgelekt. Het is natuurlijk nooit

iphone 4 kapot
Nieuws

Verzekeren van een smartphone!

Het wordt verzekeren van een smartphone wordt steeds populairder. Doordat smartphone steeds duurder maar ook fragieler worden en dus sneller kapot gaan laten steeds meer