Klanten geven ons een 4,5/5

4.5/5

iPhone 5c

iPhone 5s erg populair

Deel artikel

Steeds meer mensen willen de iPhone 5s kopen omdat het tot nu toe de meest geavanceerde smartphone is op de markt. De prijzen van het toestel worden ook steeds gunstiger. Koop je de iPhone 5s in combinatie met een mobiele telefoon abonnement dan krijg je al snel 100 procent korting op de aanschaf van de iPhone 5s. De iPhone 5s is het eerste toestel met een A7 chip en een M7 co-processor daarnaast heeft het toestel ook een een identiteitssensor voor vingerafdrukken. Ook met deze nieuwe technologie is Apple vooruitstrevend ten opzichte van concurrenten. Het design van de iPhone 5s is super strak. Op de  belangrijkste iPhone 5s website van Nederland: iPhone5s.nl vindt u alle informatie over de 5s.Al lijkt de vormgeving enorm veel op de iPhone 5 toch is de 5s veel strakker vormgegeven. Zo heeft het toestel voor Touch ID een roestvrijstalenring rondom de home button gekregen in de kleur van het toestel. Kies je voor de kleur Gold dan is de roestvrijstalenring ook in deze kleur uitgevoerd, hetzelfde geldt voor de Silver kleur en de Space Grey kleur.

Besturingssysteem volledig vernieuwd

Naast het strak vormgegeven uiterlijk van de iPhone 5s is ook het besturingssysteem volledig vernieuwd. Apple heeft iOS 7 gelijktijdig met de lancering van de iPhone 5s gepresenteerd. iOS 7 is totaal vernieuwd, er zijn nieuwe kleuren paletten gebruikt en alle app icoontjes zijn aangepast. Er zijn ook nieuwe functies toegevoegd aan iOS 7 waardoor je nog meer en nog sneller met de iPhone te werk kunt gaan. Apple is nu bezig met het verbeteren van iOS 7 en hoogstwaarschijnlijk komt Apple in maart 2014 met een update naar iOS 7.1 voor alle iOS apparaten. Het up to date houden van het besturingssysteem is belangrijk, omdat de update een verbeterde versie is dan zijn voorganger. Wil je controleren of er een besturingssysteem update is dan kun je dit eenvoudig doen door te gaan naar ‘instellingen’ ‘algemeen’ ‘software-update’. Als er een software-update is dan kun je de update vanaf dit punt downloaden op je iOS apparaat.

iPhone 5s verkrijgbaar in drie verschillende kleuren

Dat de 5s een top toestel is, mag nu wel duidelijk zijn. Niet alleen is het toestel uitgerust met de meest geavanceerde technologie maar het toestel is ook verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. De meest besproken kleur is de iPhone 5s Gold. Met de gouden kleur heb je een volledig nieuwe kleur in handen, maar ook met de twee andere kleuren, Space Grey en Silver heb je goud in handen. Een iPhone 5s met abonnement is een stuk voordeliger dan wanneer je het toestel los koopt! Verder kun je nog kiezen uit drie verschillende opslagcapaciteiten. De iPhone 5s is leverbaar in een 16 GB, 32 GB en 64 GB model. Een iPhone 5s 16GB is al verkrijgbaar vanaf 699 Euro. Sluit je een iPhone abonnement af bij een provider dan krijg je van de provider korting op de aanschaf van het toestel. De korting kan al snel oplopen tot 100 procent bij een middelgroot tot groot mobiel telefoonabonnement.

Gerelateerd nieuws

Nieuws

iPhone 5c foto’s uitgelekt

Afgelopen weekend zijn er foto’s van de nieuwe iPhone uitgelekt. Na alle waarschijnlijkheid heeft een medewerker van Apple de foto’s uitgelekt. Het is natuurlijk nooit

iphone 4 kapot
Nieuws

Verzekeren van een smartphone!

Het wordt verzekeren van een smartphone wordt steeds populairder. Doordat smartphone steeds duurder maar ook fragieler worden en dus sneller kapot gaan laten steeds meer