Klanten geven ons een 4,5/5

4.5/5

iPhone 5c

Hoe vind je een goedkoop telefoon abonnement?

Deel artikel

Een telefoon abonnement kan behoorlijk prijzig zijn. Gemiddeld betaalt een consument rond de 40 euro per maand voor het abonnement met smartphone, een fiks bedrag. Maar is zo’n bedrag echt nodig of kan het veel goedkoper? Het kan zeker goedkoper! Door een paar simpele trucjes kan je tot wel een paar tientjes per maand besparen, in dit artikel vertellen we je hoe je dit kan doen!

Sparen

De belangrijkste tip is om geld achter de hand te hebben wanneer je jouw abonnement weer mag verlengen. Te veel mensen komen in de verleiding om een ‘gratis’ telefoon bij hun abonnement te nemen, maar uiteraard betaal je dit juist dubbel terug. Reken daarom altijd in totaal bedragen en schrik niet van een eventueel hoog bedrag wat je eenmalig voor je toestel moet betalen. Hoeveel ben je uiteindelijk na 2 jaar kwijt? Het blijkt namelijk is vrijwel alle gevallen dat je goedkoper uit bent, wanneer je bij de aanschaf meer betaalt. Daarnaast heb je ook de optie op de telefoon los aan te schaffen en een sim only abonnement af te sluiten. Dit kan je maandelijkse kosten namelijk al gauw halveren.

Vergelijken

Waar tevens veel consumenten de fout in gaan, is dat ze trouw blijven aan dezelfde provider. De reden hiervoor is in veel gevallen niet eens de kwaliteit van de dienst, maar dat wanneer je bij dezelfde provider blijft, je eerder een nieuwe telefoon mag uitzoeken. Echter wordt geduld beloond! Tegenwoordig heb je namelijk als nieuwe klant vaak meer voordeel dan een verlengende klant, de aansluitkosten moet je dan voor lief nemen. Maar daarom gebruik van een vergelijkingssite die alle actuele aanbiedingen op een rij zet. Of je nou de goedkoopste iPhone, Samsung of LG zoekt. Door gebruik te maken van een filter zie je alleen de voor jou relevante aanbiedingen.

Gerelateerd nieuws

Nieuws

iPhone 5c foto’s uitgelekt

Afgelopen weekend zijn er foto’s van de nieuwe iPhone uitgelekt. Na alle waarschijnlijkheid heeft een medewerker van Apple de foto’s uitgelekt. Het is natuurlijk nooit

iphone 4 kapot
Nieuws

Verzekeren van een smartphone!

Het wordt verzekeren van een smartphone wordt steeds populairder. Doordat smartphone steeds duurder maar ook fragieler worden en dus sneller kapot gaan laten steeds meer