Klanten geven ons een 4,5/5

4.5/5

iPhone 5c

Geruchten rond bepaalde specificaties

Deel artikel

Er gaan al een lange tijd enige geruchten rond over bepaalde specificaties waar iPhone 8 over zal gaan beschikken, de processor is daarbij één van. Hiervan wordt verwacht de ze een nieuwe chip krijgen dan de huidige iPhone 7 van Apple, echter is hier nog weinig over bekend. Ook wordt er gespeculeerd of de iPhone 8 zal beschikken over een draadloos oplaadfuctie of dat Apple hier nog mee bezig is om deze te optimaliseren. Om het laatste nieuws en geruchten bij te houden over de iPhone suggereren wij iphone8kopen.nl in de gaten te houden.

De processor

Alle iPhone modellen die in 2017 uitgebracht worden maken gebruik van Apple’s A11 chip, er wordt dus ook verwacht dat de iPhone 8 en de bescheidener 4,7 en 5,5-inch iPhones (die vernoemd zou kunnen worden als de iPhone 7s en de iPhone 7s Plus) hierover zullen beschikken. TSMC, het bedrijf dat de processoren van Apple maakt, begon met de productie op Apple’s A11 processor in mei 2017. TSMC wilde aanvankelijk de productie starten in April, maar de productie was naar verluidt uitgesteld vanwege problemen met de 10-nanometer procédé voor de productie van de processor. Er wordt ook verwacht dat de A11 chip zowel sneller en efficiënter is dan de huidige A10, hierdoor kan het betere prestaties leveren en gaat de batterij langer mee.

Het draadloos opladen

Eén van de eerste iPhone 8 geruchten stelde dat Apple werkte aan een technologie dat draadloos opladen op een lange afstand mogelijk maakt, deze zou worden uitgevoerd in de modellen van 2017 maar meer recente informatie en speculatie suggereert dat in plaats van deze lange-afstands draadloos oplaadtechnieken, Apple in plaats daarvan het gebruik van een inductieve-stijl van draadloos opladen (vergelijkbaar met de Apple Watch) toepassen voor het apparaat. Er gaan geruchten rondt dat Apple met ten minste vijf verschillende groepen in haar bedrijf bezig is met de radiotechnologie voor het draadloos opladen, dit willen ze dan gaan toepassen in de in de volgende iPhone maar of dit de iPhone 8 wordt of een andere is nog niet duidelijk.

Gerelateerd nieuws

Nieuws

iPhone 5c foto’s uitgelekt

Afgelopen weekend zijn er foto’s van de nieuwe iPhone uitgelekt. Na alle waarschijnlijkheid heeft een medewerker van Apple de foto’s uitgelekt. Het is natuurlijk nooit

iphone 4 kapot
Nieuws

Verzekeren van een smartphone!

Het wordt verzekeren van een smartphone wordt steeds populairder. Doordat smartphone steeds duurder maar ook fragieler worden en dus sneller kapot gaan laten steeds meer