Klanten geven ons een 4,5/5

4.5/5

iPhone 5c

Wat zijn de voor en nadelen van Ziggowebmail?

Deel artikel

Webmail is een handige tool die je de mogelijkheid geeft overal gebruik te maken van je e-mail. Het verschaft toegang tot je e-mail en de meeste providers, waaronder Ziggo bieden deze dienst. Het is voor zowel particulieren als bedrijven heel erg handig. Met de apps kun je ook je sociale netwerken als Facebook-, Linkedin- en Twitter berichten in één oogopslag inzien.
Daarnaast kun je je ook andere e-mail adressen koppelen aan je Ziggo account, zoals Hotmail/Outlook en Gmail e-mailadressen.

De voordelen van Ziggowebmail

1. Je kan overal en altijd inloggen: Je bent niet afhankelijk van je computer, telefoon of tablet. Elk apparaat kan gebruikt worden en dat maakt het zo interessant. Let wel op dat webmail niet altijd op alle appraten even goed werkt, omdat webmail van Ziggo browser afhankelijk is. Je kan er Internet Explorer, Firefox, Chrome of elke andere internet browser gebruiken om email te lezen en webmail te gebruiken.
2. Voor webmail van Ziggo heb je geen extra programma’s of toepassingen nodig voor op je computer. Het is een web oplossing en draait dus standaard vanuit het internet, daarom is een programma op je telefoon, tab of computer niet nodig.
3. De webmail is een duidelijke interface, dit vooral ook omdat het uitgerust is met de basis functionaliteiten. Dit maakt het gebruik heel makkelijk en snel te begrijpen.

De nadelen voor het gebruik van Webmail

1. Als er geen internet connectie is, zal je de email inbox van je webmail niet kunnen zien. Omdat de toepassing brouwer gebonden is, ben je toegewezen op internet. Als je geen verbinding hebt, zal je je mails niet kunnen lezen.
2. Bij Ziggo webmail zal je altijd je wachtwoord nodig hebben. Bij andere programma’s is dat niet nodig en kun je de instellingen regelen dat het wachtwoord onthouden wordt.
Heb je een Ziggo account? Maak dan zeker gebruik van je Ziggowebmail!.

Gerelateerd nieuws

Nieuws

iPhone 5c foto’s uitgelekt

Afgelopen weekend zijn er foto’s van de nieuwe iPhone uitgelekt. Na alle waarschijnlijkheid heeft een medewerker van Apple de foto’s uitgelekt. Het is natuurlijk nooit

iphone 4 kapot
Nieuws

Verzekeren van een smartphone!

Het wordt verzekeren van een smartphone wordt steeds populairder. Doordat smartphone steeds duurder maar ook fragieler worden en dus sneller kapot gaan laten steeds meer