Klanten geven ons een 4,5/5

4.5/5

iPhone 5c

De beste Lumia op de markt, het vlaggenschip de Nokia Lumia 930

Deel artikel

De meeste mensen willen de nieuwste telefoon, deze is namelijk ook meestal de beste telefoon op de hedendaagse markt. Nokia wilde met de Nokia Lumia 930 laten zien wat ze waard zijn, ze hebben een telefoon op de markt gebracht die er niet alleen uitziet als een premium telefoon, maar ook qua specificaties doet deze grote jongen niet onder voor de concurrentie. Dankzij de mooie metalen rand ziet deze telefoon er strak, verzorgd maar vooral elegant uit.

Wat kan de Lumia 930 allemaal?

De Lumia 930 werkt op het Windows 8.1 besturingssysteem, dit systeem is niet alleen overzichtelijk maar ook nog eens heel prettig te bedienen. Zeker met de afmetingen van de Lumia 930, die maar liefst 137 mm hoog en 71 mm breed is, is het ideaal om mee te werken. Werken kan zeker met de Lumia 930, dankzij de sterke 2.2 GHz processor en 2 GB werkgeheugen kan je prima aan de slag met Lumia 930. Ook dankzij de synchronisatie van Windows tussen je telefoon en je laptop heb je al je documenten binnen handbereik, ideaal voor degene die onderweg nog aan de slag willen of de nog even wat willen doorlezen.

Welke voordelen heeft de Lumia 930?

Het gaat hier al om een telefoon van Nokia, dat garandeert duurzaamheid. Dit is terug te zien in bijvoorbeeld het materiaal, Corning Gorilla Glass 3, wat enorm krasbestendig is. Het grootste voordeel is echt de prijs-kwaliteit verhouding. De Lumia 930 is al te koop vanaf 369 euro, ruim 100 euro goedkoper dan zijn concurrenten en kwalitatief net zo goed! Koop daarom een telefoon die jarenlang mee gaat en ook nog een simpelweg heel erg goed is, koop de Nokia Lumia 930 vandaag nog en laat u verbazen door zijn mooie uiterlijk en effectieve hardware!

De Lumia Club is dé website voor het kopen van Nokia en Microsoft Lumia telefoons.

Gerelateerd nieuws

Nieuws

iPhone 5c foto’s uitgelekt

Afgelopen weekend zijn er foto’s van de nieuwe iPhone uitgelekt. Na alle waarschijnlijkheid heeft een medewerker van Apple de foto’s uitgelekt. Het is natuurlijk nooit

iphone 4 kapot
Nieuws

Verzekeren van een smartphone!

Het wordt verzekeren van een smartphone wordt steeds populairder. Doordat smartphone steeds duurder maar ook fragieler worden en dus sneller kapot gaan laten steeds meer