Klanten geven ons een 4,5/5

4.5/5

iPhone 5c

Cashback shopping bij mobiele telefoons

Deel artikel

Een mobiele telefoon kan een hele grote investering zijn voor mensen. Daarvoor zou je hem zo goedkoop mogelijk aan willen schaffen. Dit kun je op verschillende manieren doen. Een provider heeft soms bepaalde aanbiedingen, of soms worden er kortingen vergeven op bepaalde websites. Je zou er ook voor kunne kiezen om gebruik te maken van cashback shopping. Alleen wat is dit precies? En hoe maakt je hier gebruik van? Lees dit artikel om hier antwoord op te krijgen.

Wat houdt cashback precies in?

Cashback is in het Nederlands vertaald geld terug. Dit is ook eigenlijk precies wat het is. Wanneer je gebruik maakt van cashback shopping krijg jij na de aankoop een deel van je aankoopbedrag terug. De reden dat verkopers dit doen is om extra klandizie aan te trekken. Wanneer jij namelijk hoort dat je 50 euro terug krijgt, zal je sneller bij hun gaan kopen. Alleen hoe werkt dit precies?

Gebruik cashback shopping

Als je gebruik wilt maken van cashback shopping dan moet je jezelf eerst aanmelden op een cashbackwebsite. Dit zijn bepaalde websites die linken naar webshops die mee doen aan cashback shopping. Om je aan te melden zou je soms bijvoorbeeld iets van een enquête in moeten vullen om mee te doen aan een bepaald onderzoek, maar dit is het zeker waard!

Wanneer jij dan een mobiel wilt kopen ga je naar de cashbackwebsite en kijk jij wat de aanbiedingen zijn. Als jij een goede deal ziet klik je hier op en rond je de aankoop af. Binnen 48 uur krijg jij dan meestal het bedrag terug.

Eigenlijk bespaar je dus geld door een extra klik te doen. Dit is voordelig voor jou, maar ook voor de aanbieder. De aanbieder krijgt namelijk extra klanten door middel van cashback shopping. Zorg er wel voor dat je meerdere deal vergelijkt met elkaar.

Gerelateerd nieuws

Nieuws

iPhone 5c foto’s uitgelekt

Afgelopen weekend zijn er foto’s van de nieuwe iPhone uitgelekt. Na alle waarschijnlijkheid heeft een medewerker van Apple de foto’s uitgelekt. Het is natuurlijk nooit

iphone 4 kapot
Nieuws

Verzekeren van een smartphone!

Het wordt verzekeren van een smartphone wordt steeds populairder. Doordat smartphone steeds duurder maar ook fragieler worden en dus sneller kapot gaan laten steeds meer