Blijf bereikbaar

0

In deze tijden is het nog belangrijker geworden om online bereikbaar te zijn. Wie heeft er tegenwoordig nou geen telefoon? Ook bijna iedereen maakt gebruik van social media.

Thuiswerken

Waar je voorheen met een groepje vrienden leuke dingen ging doen word je in deze tijd beperkt tot online gesprekken of meetings. Ook werkt bijna iedereen nu thuis, de verwachting is dat ook na de coronacrisis een groot deel van de mensen thuis blijft werken. Dan is het natuurlijk wel noodzakelijk om bereikbaar te zijn. Je kunt het je niet veroorloven dat midden in een belangrijke meeting je internet vastloopt of dat je helemaal geen verbinding meer kunt maken. Daarom is het belangrijk om te checken of je goede internetverbinding hebt en in te grijpen wanneer dat niet het geval is.

Socializen

Uit research van MNNN blijkt dat één derde van de jongeren hun leven een onvoldoende geeft. Dit is schrikbarend hoog en daar moet iets aan gedaan worden. Maak daarom gebruik van alle digitale mogelijkheden. Nu is de uitgelezen kans om die nieuwe iPhone aan te schaffen waar je al maanden over nadenkt. Met die nieuwe smartphone blijf je namelijk bereikbaar voor vrienden of familie. Ga eens een avondje gezellig online met elkaar wat drinken of spelletjes spelen. Dan kom je erachter dat het ook in deze tijden gezellig kan zijn.

Gelukkig zijn de vooruitzichten positief. Er wordt al gepraat over versoepelingen en steeds meer mensen worden gevaccineerd. Het is dus nog even volhouden: binnenkort kan jij weer met je vriendengroep leuke dingen doen. Maar om dit mogelijk te kunnen maken zullen we met z’n allen nog even moeten doorbijten en ons zo goed mogelijk aan de regels houden.

Delen

Over de schrijver

Carlijn de Witte

Carlijn de Witte is verantwoordelijk voor het laatste nieuws en geruchten op 5ciphone.nl. Carlijn is gespecialiseerd in de telecom niche en weet dan ook altijd wat de beste iPhone 5C aanbiedingen zijn!

Reageren op het bericht

*