Klanten geven ons een 4,5/5

4.5/5

iPhone 5c

Blijf bereikbaar

Deel artikel

In deze tijden is het nog belangrijker geworden om online bereikbaar te zijn. Wie heeft er tegenwoordig nou geen telefoon? Ook bijna iedereen maakt gebruik van social media.

Thuiswerken

Waar je voorheen met een groepje vrienden leuke dingen ging doen word je in deze tijd beperkt tot online gesprekken of meetings. Ook werkt bijna iedereen nu thuis, de verwachting is dat ook na de coronacrisis een groot deel van de mensen thuis blijft werken. Dan is het natuurlijk wel noodzakelijk om bereikbaar te zijn. Je kunt het je niet veroorloven dat midden in een belangrijke meeting je internet vastloopt of dat je helemaal geen verbinding meer kunt maken. Daarom is het belangrijk om te checken of je goede internetverbinding hebt en in te grijpen wanneer dat niet het geval is.

Socializen

Uit research van MNNN blijkt dat één derde van de jongeren hun leven een onvoldoende geeft. Dit is schrikbarend hoog en daar moet iets aan gedaan worden. Maak daarom gebruik van alle digitale mogelijkheden. Nu is de uitgelezen kans om die nieuwe iPhone aan te schaffen waar je al maanden over nadenkt. Met die nieuwe smartphone blijf je namelijk bereikbaar voor vrienden of familie. Ga eens een avondje gezellig online met elkaar wat drinken of spelletjes spelen. Dan kom je erachter dat het ook in deze tijden gezellig kan zijn.

Gelukkig zijn de vooruitzichten positief. Er wordt al gepraat over versoepelingen en steeds meer mensen worden gevaccineerd. Het is dus nog even volhouden: binnenkort kan jij weer met je vriendengroep leuke dingen doen. Maar om dit mogelijk te kunnen maken zullen we met z’n allen nog even moeten doorbijten en ons zo goed mogelijk aan de regels houden.

Gerelateerd nieuws

Nieuws

iPhone 5c foto’s uitgelekt

Afgelopen weekend zijn er foto’s van de nieuwe iPhone uitgelekt. Na alle waarschijnlijkheid heeft een medewerker van Apple de foto’s uitgelekt. Het is natuurlijk nooit

iphone 4 kapot
Nieuws

Verzekeren van een smartphone!

Het wordt verzekeren van een smartphone wordt steeds populairder. Doordat smartphone steeds duurder maar ook fragieler worden en dus sneller kapot gaan laten steeds meer