Klanten geven ons een 4,5/5

4.5/5

iPhone 5c

iPhone 5c bestellen

De iPhone 5c bestellen? Apple heeft voor het eerst een goedkopere versie uitgebracht van de iPhone, iPhone 5c. In september 2013 is de iPhone 5c gepresenteerd op het Apple Event in San Francisco en vanaf oktober 2013 is de iPhone 5c overal in Nederland te bestellen. De iPhone 5c is nu alweer enige tijd verkrijgbaar en in Nederland kun je de iPhone 5c bestellen bij alle bekende providers en telecom webwinkels. Het bestellen van de kleurrijke iPhone 5c kun je het makkelijkst doen via één van de aanbieders die je hier op de website snel kunt vergelijken. Wij zijn een onafhankelijke vergelijkingswebsite en je iPhone 5c hier bestellen betekend dat je altijd goedkoop uit bent met het bestellen van de iPhone 5c!

iPhone 5c bestellen in combinatie met een abonnement

Wil je goedkoop de iPhone 5c bestellen, sluit dan een mobiel telefoon abonnement af waarbij je de iPhone 5c tegen een gereduceerde prijs kunt bijkopen. Sluit je een mobiel telefoon abonnement af dan krijg je ten alle tijden korting op de aanschaf van het toestel en deze korting kan al snel oplopen tot honderd procent. In onze vergelijkingstool vergelijken wij alle Nederlandse providers en Nederlandse telecom webwinkels die de iPhone 5c aanbieden in combinatie met een abonnement. Door een goede vergelijking te maken betaal je nooit te veel voor je mobiele telefoon abonnement en voor de aanschaf van de iPhone 5c. De iPhone 5c in combinatie met een abonnement kun je afsluiten bij de providers T-Mobile, Vodafone, KPN, Hi, Sizz, Telfort en Tele2. De telecom webwinkels waarbij je een iPhone 5c abonnement kunt afsluiten zijn Belsimpel, Studentmobiel, Algebeld, Coolblue, GSMwijzer en Typhone. Bestel de iPhone 5c online bij één van deze providers of telecom webwinkels en pak het meeste voordeel op je iPhone 5c abonnement.

iPhone 5c als los toestel bestellen

Een iPhone 5c bestellen kan ook als los toestel. De iPhone 5c is leverbaar in vijf verschillende kleuren en in twee opslagcapaciteiten. De iPhone 5c kleuren die je kunt bestellen zijn wit, roze, geel, blauw en groen. De keuze in de opslagcapaciteit is 16GB en 32GB. Bestel je de iPhone 5c als los toestel dan ben je enorm flexibel in de keuze voor het abonnement. Je kunt dan kiezen voor een prepaid simkaart of voor een sim only abonnement waarmee de iPhone 5c volledig werkt. Een sim only abonnement met internet is het goedkoopst om af te sluiten naast een los toestel. Voor de iPhone 5c heeft Apple de prijzen vastgesteld. De verkoopadviesprijzen die Apple hanteert voor een los toestel van de iPhone 5c zijn:

iPhone 5c 16GB € 599,- (inclusief BTW en wettelijke heffingen t.w.v. € 109,-)
iPhone 5c 32GB € 699,- (inclusief BTW en wettelijke heffingen t.w.v. € 126,-)

Vergelijk de beste iPhone 5c abonnementen

[bm_show_telecom_subs phone=”84″]