Klanten geven ons een 4,5/5

4.5/5

iPhone 5c

Beste bundel voor je iPhone 5C

Deel artikel

Hou jij van de telefoons die iets minder modern zijn, of hou je gewoon specifiek van de iPhone 5C? Dit artikel probeert je de weg te wijzen naar de iPhone 5C bundel die bij je past.

Prepaid of abonnement

Als je na gaat denken over het kiezen van een prepaid simkaart of een abonnement voor je iPhone 5C zijn er een aantal dingen die je in je achterhoofd dient te houden. Daarbij is het vooral belangrijk om te denken aan hoe je de telefoon gebruikt. Ben je een persoon die snel van telefoon veranderd? Dan is het misschien handig om voor prepaid te gaan, aangezien je bij een prepaid simkaart niet vast zit aan een abonnement van één of twee jaar. Ook is het zo dat je bij een prepaid simkaart beter in de hand hebt hoeveel geld je maandelijks uitgeeft. Bij abonnementen is het een kwestie van “ja ik wil MB extra”, waarna het in je maandelijkse factuur te zien is. Echter is een abonnement wel minder moeite met betrekking tot opwaarderen, telefoon kopen (of juist niet in dit geval) en overzicht houden van je verbruik.

Prepaid sim only

Indien je geen fan bent van een lang abonnement, maar ook niet in hogere kosten omdat je bijvoorbeeld veel belt? In dit geval past een prepaid sim only abonnement wellicht bij jou. Dit abonnement is in de meeste gevallen maandelijks opzegbaar, in enkele gevallen zijn dit ook 1 of 2-jarige abonnementen. Denk bij het kiezen van een prepaid sim only aan de prijs die je betaald per MB en het aantal belminuten en smsjes dat je er bij krijgt en of dit genoeg is voor jou. Hopelijk heeft dit artikel je geholpen om de keuze te maken tussen prepaid of abonnement, of iets er tussen in!

Gerelateerd nieuws

Nieuws

iPhone 5c foto’s uitgelekt

Afgelopen weekend zijn er foto’s van de nieuwe iPhone uitgelekt. Na alle waarschijnlijkheid heeft een medewerker van Apple de foto’s uitgelekt. Het is natuurlijk nooit

iphone 4 kapot
Nieuws

Verzekeren van een smartphone!

Het wordt verzekeren van een smartphone wordt steeds populairder. Doordat smartphone steeds duurder maar ook fragieler worden en dus sneller kapot gaan laten steeds meer