Klanten geven ons een 4,5/5

4.5/5

iPhone 5c

Bescherm je telefoon met een iPhone 7 hoesje

Deel artikel

Heb je een iPhone 7 , dan kun je deze goed beschermen met een iPhone 7 telefoonhoesje. Want zo een dure telefoon daar wil je zuinig op zijn toch. Behalve dat een telefoon voor veel mensen een waardevol bezit is met alle foto’s en informatie erop, is het ook nog eens een kwetsbaar toestel. Een barst of beschadigen kunnen zomaar in je telefoon als je telefoon valt, ergens tegen aan stoot of in een tas met andere spullen zit. Daarom kan het handig zijn om je telefoon te beschermen met een hoesje. Maar dat vindt niet iedereen, sommige nemen liever het risico  en gebruiken de telefoon zonder hoesje. De reden is vaak omdat ze een hoesje onhandig vinden, het maakt de telefoon dikker of het ziet er niet mooi uit. Toch heeft het gebruik van een iPhone 7  hoesje veel voordelen. Hieronder staan een aantal voordelen genoemd die het gebruik van een iPhone 7 hoesje aantonen.

Met een iPhone 7  hoesje voorkom je krassen

Een van de grootste voordelen is dat het gebruik van een hoesje krassen op jouw smartphone voorkomt. Krassen worden vaak veroorzaakt doordat de telefoon in een broekzak zit of als je telefoon in een tas zitten waar ook jouw sleutels inzitten of doordat je de telefoon vaak op verschillende plaatsen neerlegt. Je kunt krassen niet altijd voorkomen want een telefoon wordt nu eenmaal veel en dagelijks gebruikt. Maar met een hoesje voorkom je dat er krassen aan de buitenkant van de  telefoon komen te zitten en hierdoor houd je je telefoon wel veel langer mooi. Dat is trouwens ook niet het enigste voordeel, een ander voordeel is dat een telefoon zonder krassen veel meer waard is en blijft. Wil je jouw telefoon – na afloop van je abonnement – weer verkopen? Dan krijg je er voor meer voor als de telefoon weinig of geen krassen heeft. Zeker bij een iPhone 7 of bij elke andere iPhone kun je nog best een leuk bedrag krijgen als je deze op marktplaats verkoopt. Met een iPhone 7 hoesje voorkom je dus die krassen of beschadigen en zorg je ervoor dat je telefoon nog steeds geld waard is.

Andere voordelen van gebruik hoesje

Andere voordelen voor het gebruik van een iPhone 7 hoesjes is bijvoorbeeld extra bescherming als je telefoon laat vakken. Je gebruik je telefoon dagelijks, de kans dat je hem een keer per ongeluk laat vallen is dan ook zeker aanwezig. En dan is een hoesje een prettige bijkomstigheid. Want door een hoesjes is de kans dat je scherm is gebroken of dat er beschadigingen aan de telefoon zitten is kleiner. Zonder  gebruik van een telefoonhoesje leidt een val vaak tot beschadigingen. En dat is zonde. Ook is een telefoonhoesje een leuke opfleuring van je telefoon. Met je iPhone 7 hoesje kun je een persoonlijke touch aan je telefoon geven. Er zijn namelijk zoveel verschillende hoesjes, in allerlei soorten, kleuren,  en materialen dat je altijd wel een hoesje kunt vinden wat jij leuk is. Ook is er veel keuze online om je hoesje te personaliseren. Zo kun je zelf tekst toevoegen, een kleur of abeelding uitkiezen. Met een hoesje kun je zo jouw telefoon zo personaliseren  dat niet alleen de telefoon maar ook het hoesje helemaal bij jou past.

Gerelateerd nieuws

Nieuws

iPhone 5c foto’s uitgelekt

Afgelopen weekend zijn er foto’s van de nieuwe iPhone uitgelekt. Na alle waarschijnlijkheid heeft een medewerker van Apple de foto’s uitgelekt. Het is natuurlijk nooit

iphone 4 kapot
Nieuws

Verzekeren van een smartphone!

Het wordt verzekeren van een smartphone wordt steeds populairder. Doordat smartphone steeds duurder maar ook fragieler worden en dus sneller kapot gaan laten steeds meer