Klanten geven ons een 4,5/5

4.5/5

iPhone 5c

Bescherm je gegevens met een VPN dienst

Deel artikel

Steeds meer mensen maken gebruik van een VPN dienst. Dit komt omdat het internet steeds meer uitbreid en mensen zich steeds bewuster worden van hun privacy op het internet. Hackers kunnen tegenwoordig namelijk gemakkelijk aan je gegevens of andere persoonlijke informatie komen die je liever privé wilt houden. Daarom kun je jezelf het beste beschermen tegen deze hackers doormiddel van een VPN dienst.
VPN staat voor virtual private network in het Nederlands noemen we het ‘’virtueel privénetwerk’’. Een VPN maakt in feite gewoon een versleutelde beveiligde verbindingen tussen verschillende netwerken en computers. Waardoor hackers niet gemakkelijk binnen kunnen komen. je kan makkelijk aan een VPN dienst komen door een abonnement af te sluiten bij een bedrijf dat een VPN verbinding heeft, dit noemen we een VPN provider. Er bestaan veel soorten verschillende VPN providers, die allemaal verschillende diensten leveren tegen verschillende betalingen. Het is daarom belangrijk dat je eerst kijkt welke het best bij jou past.

VPN app voor je IPhone of iPad
Ook onze mobiele telefoons krijgen te maken met steeds nieuwere ontwikkelingen. We gebruiken elke dag onze telefoon en maken er volop gebruik van op het internet. Maar kunnen die hackers dan niet via je telefoon aan je gegevens komen? ja, dat kan! daarom zijn er nu ook speciaal VPN diensten voor de IPhone en iPad gemaakt, de zo gehete iPhone vpn app. Maar je kan ook een VPN dienst instellen via de standaardinstellingen van iOS. Dit kan je geheel snel en gemakkelijk instellen op je IPhone zonder enig gedoe. Je kunt gemakkelijk zelf de VPN in- en uitschakelen doormiddel van een schakelaar. Zo bepaal jezelf wanneer je gebruik wilt maken van deze dienst en wanneer dit niet nodig is schakel hem gewoon weer uit. Door deze nieuwe methode van Apple zijn mensen nu ook zeker van hun privacy via het internet op hun telefoon en zijn hun gegevens en andere persoonlijke informaties beschermd tegen indringers van buitenaf.

Gerelateerd nieuws

Nieuws

iPhone 5c foto’s uitgelekt

Afgelopen weekend zijn er foto’s van de nieuwe iPhone uitgelekt. Na alle waarschijnlijkheid heeft een medewerker van Apple de foto’s uitgelekt. Het is natuurlijk nooit

iphone 4 kapot
Nieuws

Verzekeren van een smartphone!

Het wordt verzekeren van een smartphone wordt steeds populairder. Doordat smartphone steeds duurder maar ook fragieler worden en dus sneller kapot gaan laten steeds meer