Klanten geven ons een 4,5/5

4.5/5

iPhone 5c

Apple producten laten repareren

Deel artikel

Apple heeft inmiddels heel veel verschillende producten op de markt gebracht. Denk aan de iPod, de iPhone of een Macbook. Helaas gaan deze producten ook wel eens kapot. Dit hoeft niet de schuld van Apple te zijn, want vaak genoeg gebeurd het dat je bijvoorbeeld je iPhone laat vallen. Hier kan Apple zelf natuurlijk niet zoveel aan doen, behalve je helpen met het maken van je iPhone. Je iPhone is dan wel meteen gemaakt zonder onzekerheid dat je bij iemand bent geweest die je bijvoorbeeld oplicht. Ook kan je altijd bij de winkels van Apple terecht als een product die je hebt aangeschaft bijvoorbeeld niet meer werkt. Het komt nog wel eens voor dat er heel veel stof in het gaatje van je oortjes zit, wat je er zelf niet uit krijgt. Het gevolg hier van kan zijn dat je geen muziek meer kan luisteren. Als je elke dag met het openbaar vervoer moet kan dit erg vervelend zijn, omdat je de muziek-app dan vaak gebruikt. In dit geval kan je gemakkelijk naar de Apple winkel gaan en helpen de medewerkers je met het stof verwijderen uit het gaatje. Ook kan het gebeuren dat je je iPhone in het water hebt laten vallen. Behalve het leggen in rijst kan je er zelf verder niet veel aan doen. Misschien dat de Apple winkel dit wel kan. Negen van de tien keer moet je meestal een nieuw toestel aanschaffen omdat de iPhone het gewoon niet meer doet na een duik in het water. Behalve de iPhone, kan de Macbook bijvoorbeeld ook kapot gaan natuurlijk. Je kan een Macbook of een ander Apple product altijd laten maken bij de winkels van Apple. Het nadeel hiervan is dat je meestal wel heel veel geld kwijt bent.

Manieren om je Apple producten goedkoop te laten makeappeln

  1. Je kan naar de markt. Bijvoorbeeld de zwarte markt in Beverwijk. Deze manier is ook te vertrouwen en er zijn altijd wel kraampjes die er verstand van hebben en een goedkope reparatie aanbieden.
  2. Er zijn via internet genoeg bedrijven te vinden die je Apple producten willen maken voor een goedkopere prijs. Neem een voorbeeld aan https://www.laptopworld.nl/macbook-reparatie.

Zij zijn hier een goed voorbeeld van. Zij bieden het aan om een Macbook te laten maken voor een goedkopere prijs dan bij de winkels van Apple.

  1. Ook heb je in bijna elk winkelcentrum een winkel die gespecialiseerd is in het maken van Apple producten of andere technische producten. Je kan ook altijd terecht bij provider-winkels.

 

 

Gerelateerd nieuws

Nieuws

iPhone 5c foto’s uitgelekt

Afgelopen weekend zijn er foto’s van de nieuwe iPhone uitgelekt. Na alle waarschijnlijkheid heeft een medewerker van Apple de foto’s uitgelekt. Het is natuurlijk nooit

iphone 4 kapot
Nieuws

Verzekeren van een smartphone!

Het wordt verzekeren van een smartphone wordt steeds populairder. Doordat smartphone steeds duurder maar ook fragieler worden en dus sneller kapot gaan laten steeds meer