Klanten geven ons een 4,5/5

4.5/5

iPhone 5c

Abonnementsvormen

Deel artikel

Bij het afsluiten van een abonnement voor je mobiel is het verstandig de verschillende contractvormen te kennen. Voornamelijk het verschil tussen Sim Only en een bundel met toestel is hierbij belangrijk. Omdat je een passend abonnement wilt afsluiten bij je wensen moet je de verschillen kennen. In dit artikel zullen we een aantal factoren bespreken welke invloed hebben op je uiteindelijke keuze.

Persoonlijke wensen
Ieder individu is anders. Er bestaat dus geen perfect abonnement en het is belangrijk je persoonlijke wensen goed in kaart te brengen! Wil je voornamelijk bellen en sms’en of heeft internetten prioriteit? Breng in kaart hoeveel data en belminuten je gemiddeld verbruikt. Dit is gemakkelijk te bekijken in de geschiedenis van je huidige mobiel. Ook is het belangrijk in gedachte te hebben of je op zoek bent naar een nieuw toestel of een abonnement bij je oude toestel.

Abonnement met toestel
Bij veel van de aangeboden abonnementen is een mobieltje inbegrepen. Dit kan handig zijn vanwege het feit dat je in termijnen kunt betalen. Zo ben je niet in een keer een flinke smak geld kwijt aan het mobieltje dat je zo graag wilt maar kun je over langere termijn geld aflossen op je toestel. Het kan echter vervelend zijn wanneer je toestel kapot gaat of je vroegtijdig een ander toestel wil aanschaffen. Je blijft in dit geval immers betalen voor een toestel welke je al niet meer gebruikt.

Sim Only
Tweede mogelijkheid is het aanschaffen van een los toestel met een goedkoop Sim Only abonnement. Zoals de naam al zegt krijg je hierbij een losse simkaart welke je in verschillende toestellen kunt stoppen. Op deze manier kan je je oude toestel nog een tijdje gebruiken. In vele gevallen pakt deze optie goedkoper uit dan aanschaf van een bundel mét toestel. Je hebt eenmalig hoge kosten maar kunt hierna genieten van lage maandlasten tot het einde van je contractperiode.

Gerelateerd nieuws

Nieuws

iPhone 5c foto’s uitgelekt

Afgelopen weekend zijn er foto’s van de nieuwe iPhone uitgelekt. Na alle waarschijnlijkheid heeft een medewerker van Apple de foto’s uitgelekt. Het is natuurlijk nooit

iphone 4 kapot
Nieuws

Verzekeren van een smartphone!

Het wordt verzekeren van een smartphone wordt steeds populairder. Doordat smartphone steeds duurder maar ook fragieler worden en dus sneller kapot gaan laten steeds meer