Klanten geven ons een 4,5/5

4.5/5

iPhone 5c

5 tips voor het kopen van een goedkope iPhone

Deel artikel

Kies je voor een iPhone, dan weet je van te voren dat je niet het goedkoopste smartphone merk kiest. Een iPhone is erg duur in vergelijking met de meeste android smartphones. Iphones hebben een prachtig design, zijn goed beveiligd, gebruiksvriendelijk en hebben daarom een premium prijs. In dit artikel geven wij toch 5 tips om zo goedkoop mogelijk een iPhone te scoren!

Tip 1: Kies een ouder model

Het nieuwste iPhone model kost meer dan duizend euro, dat is natuurlijk erg duur. Ons advies zou dan ook zijn om te kiezen voor een iets ouder model. Zo bespaar je al gemakkelijk honderden euro’s en heb je toch een prachtige iPhone die van alles voorzien is.

Tip 2: Ga voor refurbished

Een refurbished iPhone is een toestel die eerder gebruikt is, maar door de aanbieder schoongemaakt en gerepareerd is. Waar nodig zal een refurbished iPhone ook voorzien zijn van nieuwe onderdelen. Het is dus eigenlijk een tweedehands telefoon die door de verkopende partij helemaal is nagekeken.

Tip 3: Zoek naar veilingen

Tegenwoordig zijn er vele veilingsites waarop iPhones geveild worden. Denk aan dagaanbiedingen sites, maar ook eBay en Marktplaats. Zorg er wel voor dat je altijd goed onderzoekt of de verkoper een betrouwbare partij is.

Tip 4: Zoek naar kortingscodes

Van plan om een nieuwe iPhone te bestellen via internet? Dat is vaak erg voordelig! Zeker als je op zoek gaat naar de beste prijs in combinatie met eventuele kortingscodes voor extra korting op je bestelling. Bijvoorbeeld op Bespaardeals vind je voor de meeste elektronicazaken wel geldige kortingscodes.

Tip 5: Vergelijk prijzen

Het aantal websites die abonnementen en losse toestellen verkopen groeit dagelijks. Het aanbod is dan ook enorm. Zo kan het lastig zijn om de juiste prijs en/of aanbieding te vinden. Daarom kan je het beste gebruik maken van een betrouwbare vergelijkingswebsite als je zoekt naar de beste prijs. iPhone vergelijken


Gerelateerd nieuws

Nieuws

iPhone 5c foto’s uitgelekt

Afgelopen weekend zijn er foto’s van de nieuwe iPhone uitgelekt. Na alle waarschijnlijkheid heeft een medewerker van Apple de foto’s uitgelekt. Het is natuurlijk nooit

iphone 4 kapot
Nieuws

Verzekeren van een smartphone!

Het wordt verzekeren van een smartphone wordt steeds populairder. Doordat smartphone steeds duurder maar ook fragieler worden en dus sneller kapot gaan laten steeds meer