Klanten geven ons een 4,5/5

4.5/5

iPhone 5c

iPhone 5C 32GB

Naast de keuze uit vijf verschillende kleuren kun je bij de iPhone 5c ook kiezen uit twee verschillende opslagcapaciteiten, namelijk 16GB en 32GB. Het is belangrijk om hier goed over na te denken omdat je de iPhone 5c niet met een extern geheugenkaart zoals een SD kaart kunt uitbreiden. Het is wel mogelijk om van de gedeeltelijke gratis voorziening van Apple gebruik te maken, namelijk iCloud. Lees hier hoeveel je aan verschillende bestanden kunt opslaan op een iPhone 5c 32GB. Heb je na het lezen toch het gevoel dat de 32GB opslagcapaciteit te veel is voor jou gebruik dan kun je altijd nog kiezen voor de iPhone 5c met 16GB opslagcapaciteit. Lees hier hoeveel je allemaal kunt opslaan op een iPhone 5c met 32GB intern geheugen!

Opslagcapaciteit van de iPhone 5c 32GB

De hoeveelheid bestanden die je op de iPhone 5c 32GB kan zetten is afhankelijk van wat je allemaal aan bestanden op je iPhone zet. Op zich is het moeilijk te zeggen hoeveel muzieknummers, video’s, apps en andere bestanden je kunt opslaan, omdat de grootte van de bestanden hierin een grote rol spelen. Als de volledige ruimte van de opslagcapaciteit beschikbaar is kun je het volgende op een iPhone 5c met 32GB opslagcapaciteit zetten:

iPhone 5c 32GB

Foto’s 8MP: 11444 foto’s
Muziek: 8000 muziekbestanden
Apps: Ligt aan de grootte van de apps
Films: 40 films

De iPhone 5c 32GB is geschikt voor jou als je:

Een iPhone 5c 32GB geeft je zekerheid, je hoeft niet echt op te letten wat je allemaal op je iPhone qua bestanden zet
Als je ten alle tijden wilt beschikken over meer dan genoeg apps, muzieknummers en video’s
iPhone 5c 32GB wordt aanbevolen aan de veel gebruikers

Uitbreidingsmogelijkheden geheugen met iCloud voor de iPhone 5c

De iPhone 5c heeft geen mogelijkheid om het interne geheugen te vergroten door middel van een SD kaart. Apple biedt de gebruikers van het iOS platform wel de mogelijkheid om gebruik te maken van de gedeeltelijke gratis cloudvoorziening, iCloud. Iedereen die zich aansluit op het iOS platform krijgt van Apple standaard 5GB gratis opslag bij iCloud. Is dit niet voldoende dan kun je meer extern geheugen kopen. Lees hieronder de prijzen voor extra opslagcapaciteit in iCloud:

5GB: gratis ( In totaal 5 GB aan opslagruimte)
10GB extra (In totaal 15GB aan opslagruimte): € 16,- per jaar
20GB extra (In totaal 25GB aan opslagruimte): € 32,- per jaar
50GB extra (In totaal 55GB aan opslagruimte): € 80,- per jaar

Vergelijk de beste iPhone 5c abonnementen

[bm_show_telecom_subs phone=”84″]