Klanten geven ons een 4,5/5

4.5/5

iPhone 5c

iPhone 5C 16GB

De iPhone 5c is leverbaar in vijf verschillende kleuren, maar daarnaast heb je ook de een keuze in de opslagcapaciteit. De iPhone 5c is leverbaar met een opslagcapaciteit van 16GB en 32GB. Het is belangrijk om hier een goede keuze in te maken omdat je de iPhone 5c niet met een extern geheugen kunt uitbreiden. Het is wel mogelijk om van de gedeeltelijke gratis voorziening van Apple gebruik te maken, namelijk iCloud. Lees hier hoeveel je aan verschillende bestanden kunt opslaan op een iPhone 5c 16GB. Heb je na het lezen toch het gevoel dat de 16GB opslagcapaciteit te weinig is voor jou gebruik dan kun je altijd nog kiezen voor de iPhone 5c met 32GB opslagcapaciteit. Lees hier hoeveel je allemaal kunt opslaan op een iPhone 5c met 16GB intern geheugen!

Opslagcapaciteit iPhone 5C 16GB

De hoeveelheid bestanden die je op de iPhone 5c 16GB kan zetten is afhankelijk van wat je allemaal aan bestanden op je iPhone zet. Op zich is het moeilijk te zeggen hoeveel muzieknummers, video’s, apps en andere bestanden je kunt opslaan, omdat de grootte van de bestanden hierin een grote rol spelen. De iPhone 5c met 16GB opslagcapaciteit is voldoende voor:

iPhone 5C 16 GB

Foto’s 8MP: 5772 foto’s
Muziek: 4000 nummers
Apps: Ligt aan de grootte van de apps
Films: 20 films

De iPhone 5c 16GB kopen doe je wanneer je:

Weinig apps download en gebruikt en weinig video’s download op je iPhone 5c
De iPhone 5c nauwelijks gebruikt voor entertainment
Bijna geen muziek op je iPhone download maar juist veel gebruik maakt van gratis ofwel betaalde muziekdiensten
Het geheugen van de iPhone 5c regelmatig verschoont en dingen die je wilt bewaren of in de iCloud zet of opslaat op een externe harde schijf
De iPhone 5c 16GB is voor een ieder die gemiddeld gebruik maakt van de iPhone.

iPhone 5C 32 GB

Naast de keuze uit vijf verschillende kleuren kun je bij de iPhone 5c ook kiezen uit twee verschillende opslagcapaciteiten, namelijk 16GB en 32GB. Het is belangrijk om hier goed over na te denken omdat je de iPhone 5c niet met een extern geheugenkaart zoals een SD kaart kunt uitbreiden. Het is wel mogelijk om van de gedeeltelijke gratis voorziening van Apple gebruik te maken, namelijk iCloud. Lees hier hoeveel je aan verschillende bestanden kunt opslaan op een iPhone 5c 32GB. Heb je na het lezen toch het gevoel dat de 32GB opslagcapaciteit te veel is voor jou gebruik dan kun je altijd nog kiezen voor de iPhone 5c met 16GB opslagcapaciteit. Lees hier hoeveel je allemaal kunt opslaan op een iPhone 5c met 32GB intern geheugen!

Opslagcapaciteit van de iPhone 5C 32GB

De hoeveelheid bestanden die je op de iPhone 5c 32GB kan zetten is afhankelijk van wat je allemaal aan bestanden op je iPhone zet. Op zich is het moeilijk te zeggen hoeveel muzieknummers, video’s, apps en andere bestanden je kunt opslaan, omdat de grootte van de bestanden hierin een grote rol spelen. Als de volledige ruimte van de opslagcapaciteit beschikbaar is kun je het volgende op een iPhone 5c met 32GB opslagcapaciteit zetten:

iPhone 5c 32GB

Foto’s 8MP: 11444 foto’s
Muziek: 8000 muziekbestanden
Apps: Ligt aan de grootte van de apps
Films: 40 films

De iPhone 5c 32GB is geschikt voor jou als je:

Een iPhone 5c 32GB geeft je zekerheid, je hoeft niet echt op te letten wat je allemaal op je iPhone qua bestanden zet
Als je ten alle tijden wilt beschikken over meer dan genoeg apps, muzieknummers en video’s
iPhone 5c 32GB wordt aanbevolen aan de veel gebruikers.