iPhone 5c

iPhone 5c 16GB

De iPhone 5c is leverbaar in vijf verschillende kleuren, maar daarnaast heb je ook de een keuze in de opslagcapaciteit. De iPhone 5c is leverbaar met een opslagcapaciteit van 16GB en 32GB. Het is belangrijk om hier een goede keuze in te maken omdat je de iPhone 5c niet met een extern geheugen kunt uitbreiden. Het is wel mogelijk om van de gedeeltelijke gratis voorziening van Apple gebruik te maken, namelijk iCloud. Lees hier hoeveel je aan verschillende bestanden kunt opslaan op een iPhone 5c 16GB. Heb je na het lezen toch het gevoel dat de 16GB opslagcapaciteit te weinig is voor jou gebruik dan kun je altijd nog kiezen voor de iPhone 5c met 32GB opslagcapaciteit. Lees hier hoeveel je allemaal kunt opslaan op een iPhone 5c met 16GB intern geheugen!

Vergelijk de beste iPhone 5c abonnementen

[bm_show_telecom_subs phone=”84″]

Opslagcapaciteit iPhone 5c 16GB

De hoeveelheid bestanden die je op de iPhone 5c 16GB kan zetten is afhankelijk van wat je allemaal aan bestanden op je iPhone zet. Op zich is het moeilijk te zeggen hoeveel muzieknummers, video’s, apps en andere bestanden je kunt opslaan, omdat de grootte van de bestanden hierin een grote rol spelen. De iPhone 5c met 16GB opslagcapaciteit is voldoende voor:

iPhone 5c 16GB

Foto’s 8MP: 5772 foto’s
Muziek: 4000 nummers
Apps: Ligt aan de grootte van de apps
Films: 20 films

De iPhone 5c 16GB kopen doe je wanneer je:

Weinig apps download en gebruikt en weinig video’s download op je iPhone 5c
De iPhone 5c nauwelijks gebruikt voor entertainment
Bijna geen muziek op je iPhone download maar juist veel gebruik maakt van gratis ofwel betaalde muziekdiensten
Het geheugen van de iPhone 5c regelmatig verschoont en dingen die je wilt bewaren of in de iCloud zet of opslaat op een externe harde schijf
De iPhone 5c 16GB is voor een ieder die gemiddeld gebruik maakt van de iPhone

Uitbreidingsmogelijkheden geheugen met iCloud voor de iPhone 5c

De iPhone 5c heeft geen mogelijkheid om het interne geheugen te vergroten door middel van een SD kaart. Apple biedt de gebruikers van het iOS platform wel de mogelijkheid om gebruik te maken van de gedeeltelijke gratis cloudvoorziening, iCloud. Iedereen die zich aansluit op het iOS platform krijgt van Apple standaard 5GB gratis opslag bij iCloud. Is dit niet voldoende dan kun je meer extern geheugen kopen. Lees hieronder de prijzen voor extra opslagcapaciteit in iCloud:

5GB: gratis ( In totaal 5 GB aan opslagruimte)
10GB extra (In totaal 15GB aan opslagruimte): € 16,- per jaar
20GB extra (In totaal 25GB aan opslagruimte): € 32,- per jaar
50GB extra (In totaal 55GB aan opslagruimte): € 80,- per jaar