Klanten geven ons een 4,5/5

4.5/5

iPhone 5c

iPhone 5C kleuren

Het is voor het eerst in de geschiedenis van de iPhone dat het toestel in vijf verschillende kleuren verkrijgbaar is. De iPhone 5c is hiermee een kleurrijk toestel. Voor de iPhone 5c zijn prachtige felle kleuren gebruikt en in combinatie met iOS 7 komen de verschillende iPhone 5c kleuren nog meer tot hun recht. De iPhone 5c is leverbaar in de kleuren Geel, Blauw, Groen, Wit en Roze. Door de keuze in de verschillende kleuren is er voor iedereen wel een geschikte kleur te koop van de iPhone 5c. De levertijd van alle beschikbare uitvoeringen van de iPhone 5c bedraagt één á twee werkdagen. Welke iPhone 5c kleur heeft je voorkeur?

iPhone 5C wit

De meest gangbare kleur van de iPhone 5c is de witte kleur. Apple heeft al vaker een iPhone geproduceerd in de witte kleur, zoals de iPhone 4s. De iPhone 5c wit is hierdoor niet echt speciaal maar het is wel een neutrale en veilige keuze als je kiest voor een iPhone 5c.

iPhone 5C blauw

Een iets gedurfde kleur voor je keuze bij de iPhone 5c is de blauwe kleur. Het is een geliefde keuze vooral bij mannelijke kopers van de iPhone 5c. De blauwe kleur komt prachtig naar voren en het is een diep blauwe kleur. Selecteer als schermachtergrond een blauw getinte schermafbeelding en de iPhone 5c blauw komt helemaal tot zijn recht.

iPhone 5C geel

De iPhone 5c geel is een nieuwe kleur voor de iPhone maar het misstaat dit kleurrijke toestel totaal niet. Het is wel een gedurfde kleur want hoelang blijf je de fel gele kleur mooi vinden. Een kleur kiezen is altijd iets persoonlijks en er zullen genoeg mensen zijn die helemaal weg zullen zijn van de iPhone 5c geel.

iPhone 5C groen

Wederom een kleurrijke verschijning van de iPhone 5c, de groene uitvoering. Ook bij deze kleur geldt dat het snel kan vervelen maar zoals al eerder vermeld; kleur is een persoonlijke keuze. De iPhone 5c groen is wel prachtig te combineren met de speciaal ontworpen iPhone 5c beschermhoesjes.

iPhone 5C roze

Als laatst de meest besproken kleur voor de iPhone 5c, de roze kleur. Door velen verafschuwd maar ook bij velen geliefd. De iPhone 5c roze heeft veel stof doen opwaaien omdat het niet echt een kleur is die iedereen had verwacht bij een iPhone. Apple heeft al vaker gebruik gemaakt van roze tinten bij andere producten maar dat de iPhone 5c ook in een roze editie uit kwam was voor veel mensen een verrassing. Logischerwijs is dit de nummer één bij vrouwelijke iPhone fans. Het is de meest verkochte iPhone 5c onder de vrouwen, maar er zijn ook liefhebbers van het andere geslacht.

Welke iPhone 5C kleur kies jij?

Welke iPhone 5c kleur heeft jou voorkeur? Apple heeft de iPhone 5c in vijf verschillende kleuren op de markt gebracht en zo is er voor iedereen wel een geschikte kleur te vinden. Kies je voor de neutrale en veilige kleur wit of ga je uitbundiger met bijvoorbeeld een iPhone 5c roze of iPhone 5c geel? Naast de vijf verschillende kleuren voor de iPhone 5c, heb je ook nog keuze in de hoeveelheid interne opslagcapaciteit. De iPhone 5c is namelijk leverbaar met een opslagcapaciteit van 16GB en 32GB. Vergelijk je favoriete iPhone 5c kleur hier op de website bij verschillende aanbieders van dit nieuwe toestel en je bent altijd goedkoop uit met de iPhone 5c.