Alles in 1 pakketten

0

Als je op zoek bent naar een alles in 1 pakket van de beste en goedkoopste providers, dan kun je heel lang bezig zijn, omdat er zo veel op de markt is, dat je als het ware niet weet waar te beginnen.

Wat zit er in een alles in 1 pakket?

Met het zogenaamde alles in 1 pakket kun je als abonnee internetten, televisie kijken en bellen. Als je zo een “alles onder 1 dak” abonnement afsluit, zal de provider je belonen met een kado, of een flinke korting.

Je kunt met zo een pakket dus gebruik maken van verschillende diensten, en je kunt een keus maken uit diverse pakketten die deze alles in 1 providers bieden. Iedereen heeft andere behoeftes en prioriteiten, wat betreft TV, internet en telefoneren.

Wat zijn de voordelen van een alles in 1 pakket?

De aanbieders van deze pakketten sluiten 1 abonnement met je af waarbij je van verschillende diensten gebruik kunt maken. Deze verbindingen verlopen via een kabel, glasvezel of A(v)DSL.
Het is in de meeste gevallen goed als je 1 provider hebt die over drie diensten gaan. Als je vragen of problemen hebt met een of alle diensten, hoef je de vragen aan maar 1 organisatie te stellen. Overstappen naar een andere dienstverlener verloopt ook makkelijker. Je krijgt steeds 1 factuur i.p.v. drie dit maakt je administratie veel overzichtelijker.

Het nadeel is dat tijdens een storing alle 3 diensten uit de lucht zijn.

Bij TV is er heel wat mogelijk in de pakketten van de alles in 1 providers:

Je hoeft nooit meer programma’s te missen, omdat er mogelijkheden zijn in het pakket om een interactieve functie te nemen die ervoor zorgt dat je kunt kijken naar de programma’s wanneer het je uitkomt. Het feit dat je leuke kado’s krijgt als je lid wordt van zo een provider, zoals tablets mobieltjes, laptops enz maakt zo een alles in 1 optie helemaal aantrekkelijk. Het nadeel is weer dat je geen van de kado’s kunt gebruiken als er een storing is bij je provider. Laat je goed informeren, en lees vooral de ervaringen van burgers over diverse alles in 1 providers.

Delen

Over de schrijver

Carlijn de Witte

Carlijn de Witte is verantwoordelijk voor het laatste nieuws en geruchten op 5ciphone.nl. Carlijn is gespecialiseerd in de telecom niche en weet dan ook altijd wat de beste iPhone 5C aanbiedingen zijn!

Reageren op het bericht

*